PDA

View Full Version : tattoo!


Annelies
7 augustus 2005, 19:41
Ik denk er al 2 jaar over na om een tattoo op mijn achterhoofd te laten zetten, die mooi vanuit de nek omhoog loopt.
Ik wil het puur voor mezelf doen (iets moois laten ontwerpen).(-->absoluut niet iest agressiefs).
Waarschijnlijk moet ik misschien toch wel de rest van mijn leven een haarwerk dragen?! Ik wilde het eigenlijk doen, was er helemaal uit, maar een aantal vrienden van me (sowieso ouders) en de tatoeerder zelf hebben gezegd dat ik er heel goed over moet nadenken!
Wat vinden jullie ervan?

AE3
8 augustus 2005, 12:45
Ik denk ook dat je er heel goed over na moet denken, volgende week of volgend jaar kun je het ook nog laten doen. (maar je bent natuurlijk al 2 jaar aan het denken)
Pas doen als je echt "jouw" ontwerp hebt gevonden, geen genoegen nemen met minder :D
Ik heb zelf een tattoo op mijn schouder, maar die kan ik verbergen als ik daar zin in heb. Een tattoo op je hoofd zal meer zichtbaar zijn natuurlijk.
Hoe zie je het eigenlijk voor je? Wil je er eentje die volledig bedekt kan worden door je haarwerk, of komt hij dan in je nek onder je haarwerk uit?
Ik ben wel erg nieuwsgierig :)

groetjes Annemarie

Tinn
8 augustus 2005, 19:17
Ik persoonlijk vind een tattoo niet zo supper..

Maar het kan ook heel persoonlijk zijn! als je het echt wilt, en er heel goed over na hebt gedacht, zou ik het echt doen!
Maar je moet ook weten, later als je 70 jaar bent, dan heb je die tatoo nog, en ga je die dan nog even mooi vinden? dus ja.. je moet het zelf weten en er heel goed over nadenken!

liefs..

AE3
9 augustus 2005, 00:00
Ik persoonlijk vind een tattoo niet zo supper..

later als je 70 jaar bent, dan heb je die tatoo nog, en ga je die dan nog even mooi vinden?

liefs..

Ik denk altijd dat ik als ik 70 ben, al 50 jaar ermee rond heb gelopen en er op zijn minst gewend aan moet zijn :D Het wordt een deel van je.

marly
16 augustus 2005, 21:20
Ik wil het puur voor mezelf doen (iets moois laten ontwerpen)
Dat is zowiezo toch de reden om een tatto te laten zetten??
In mijn puberjaren wilde ik al een tattoo. Die is er uiteindelijk ook gekomen....na 12(!!)jaar. Zelf ontworpen,uitgetekend en bij een goeie shop geweest. Het mooie van daar vond ik,dat ze de tekening eerst op een soort plakplaatje zette. Die heeft ze op mn schouderblad gezet,zodat ik ik eerst es een paar dagen kon kijken of dit het wel was. Na een krappe week was het eraf,en ben ik de tattoo gaan laten zetten.
Op mn hoofd of in mn nek zou ik het zelf nooit laten doen,maar das een kwestie van smaak he? Denk er wel heel goed over na....

Marly

Annelies
19 augustus 2005, 21:11
Ik wil iets van een soort van tribal dat een klein stukje doorloopt naar de nek, maar mag niet onder mijn haarwerk uitkomen.
Maar ik ben er nog steeds niet uit, en heb ook nog steeds niet hetgeen gevonden waarvan ik zeg: JA dat is hem!

Papillon
7 september 2005, 11:28
Hoi:)

Volgens mij is een tattoo zetten op je achterhoofd erg pijnlijk.
Ik heb begrepen dat plekken waar weinig vet zit behoorlijk gevoelig zijn.

Groetjes, An

Annewil
7 september 2005, 23:27
Hallo Annelies,

Ik wil iets van een soort van tribal dat een klein stukje doorloopt naar de nek, maar mag niet onder mijn haarwerk uitkomen.


Dit intrigeert me een beetje, je wilt een tattoo, maar onzichtbaar? Of gewoon om er zonder haarwerk ook apart uit te zien? Draag jij je haarwerk altijd, of alleen buiten de deur, of alleen als je er zin in hebt?

Ik heb (in ieder geval voorlopig) besloten om zonder haarwerk rond te lopen. Ik moet natuurlijk nog een winter meemaken met mijn kale hoofd, dus misschien ga ik nog wel anders beslissen. Ik vind wel dat de mensen er vrij makkelijk aan wennen dat ik er nu zo uitzie. Daarvoor hoef ik het dus kennelijk niet te doen.

Wel heb ik in mijn nek een soort pigmentvlek ("ooievaarsbeet"). Die zat altijd onder mijn haar. En ik overweeg om hierover in de toekomst een tattoo specialist te raadplegen. Misschien is het mogelijk om iets aan die vlek te veranderen of hem op te nemen in een tattoo, wel een beetje een nette dan. Maar ik wacht nog zeker een jaar voor ik daar iets mee ga doen. Eerst maar es wennen aan hoe ik er nu uitzie (zonder wenkbrauwen en oogharen ook).

Ik weet niet hoe oud je bent, ik ben al 52, Mij lijkt een simpele tattoo, eentje die je kale koppie nog interessanter maakt eigenlijk best mooi. De pijn zou me niet zoveel kunnen schelen, als het maar iets is wat je zelf echt mooi vindt en dat bij je past.

Annewil

jackie
12 september 2005, 00:18
Het zal denk ik wel pijn doen, maar wat ik me afvraag, of het niet ontzettend bloedt. Ik heb ook exceem op mijn bijna kale hoofd, en als ik daar aan krab dan bloed dat heel erg.

Ben gewoon heel nieuwsgierig.

Persoonlijk houd ik niet zo van tattoos, maar het heeft wel wat vind ik een tattoo op je hoofd.

groetjes jackie