PDA

View Full Version : advies graag


adinda
24 september 2005, 12:55
hallo iedereen,

dit is mijn eerste berichtje hier maar ik lees al een tijdje de berichten. Ik ben een meisje van 17 en heb ook overal haar (buik, benen, bovenlip..). Ik ben ermee naar de gynaecoloog geweest maar hij zei dat het allemaal normaal was, ik vind van niet in elk geval. In mijn gezicht zit ik er heel erg mee in, ik heb veel donsharen op mijn wangen en uitgroeiende wenkbrauwen maar het ergste vind ik die snorharen. Vroeger trok ik ze uit maar het leek te vermeerderen en dus ben ik ermee gestopt, dan elektrische epilatie geprobeerd maar er littekens aan overgehouden dusja.. Ik kan het niet verdragen om ermee rond te lopen dus denk ik er nu aan het te laten harsen. Ik heb erover gepraat met een schonnheidsspecialiste en ze heeft mij verzekerd dat het zeker niet erger zou worden, dat het zelfs na een tijdje zou minderen. Maar hier lees ik andere dingen... Kan iemand mij hierover raad geven? Nu zijn het nog redelijk lichte haren en ik wil het zeker niet verergeren.. Maar zoals nu kan het ook niet blijven want ik durf bijna niet meer weg te gaan en altijd als ik met iemand praat denk ik dat ze naar mijn snor kijken. In de spiegel kijken is ook pijnlijk..

Dus alsjeblieft alle raad is welkom!!

PurpleRose
25 september 2005, 15:40
Als je er echt zo erg mee zit zou ik je kunnen aanraden om eens informatie op te zoeken over bijvoorbeeld de Elos-methode, de haartjes blijven dan na een aantal behandelingen permanent weg. Alleen zijn de kosten per behandeling wel prijzig. Op www.korpos.nl (http://www.korpos.nl/) kun je veel informatie vinden over de Elos-methode. Wat je ook zou kunnen doen is het bleken van de haartjes waardoor ze minder opvallen.
Geloof er zelf niet zo in dat harsen zo goed is, de haartjes blijven dan een tijdje weg natuurlijk, maar ze komen stugger en zwarter terug. Kijk anders even bij het onderwerp Hirsutisme op deze site, staan zekerweten een hoop handige adviezen voor je bij! Succ6!