PDA

View Full Version : ervaring uit Belgie


Kris
19 september 2002, 22:15
Hallo,

Iik ben Kris uit Belgie.
Heb sinds 7 jaar haarwerken, eerst een "muskusrat" op mijn hoofd gahad van Zantman in A'pen. Was vreselijk, qua volume en bij windkracht 10 bewoog er nog niets.
Sinds 5 jaar bij Second Hair in A'pen, van de (maakt eigenlijk zeer weinig reklame)reklame met Fred Bekky, de ex-zanger.
Heel tevreden nu, zeer soepel haarwerk, natuurlijk.
Met frontje, heel dunne tape, en echt haar verweven met synthetisch om de snelle verkleuring tegen te gaan. Ik moet zeggen, een heel verschil.
Bijkleuren was vroeger een groot probleem, het frontgaasje werd dan ook mee donker en uitermate zichtbaar!

Met dit haarwerk kan ik voluit surfen en waterskieen. Ik heb gelezen dat er veel mensen problemen hebben met watersporten, met dit eigenlijk niet, het drogen is natuurlijk langzamer dan bij echt haar.

Ik moet wel de tape 2x per week verversen. Daarna best een douche en het haar wassen en genoeg balsem gebruiken.
Het blijft op deze mannier zeer soepel.

Laast een paar weken met de moto gereden, geen enkel probleem, je zet de helm af, en je ziet wel dat het een beetje plat ligt, maar je kan gerust een winkel binnengaan zonder dat ze je aangapen.

Wat een beetje nadelig is: bij harde wind, door de soepelheid, waait het haar vrij stevig door elkaar. Op die momenten is het echt moeilijk kiezen tussen ernorme hold(gel e.d.) of soepel laten.
Dat soepel is meestal afgewerkt met een Gliss Kur- Brilliant tonic, zeer goed spul voor soepelheid en glans.

Een van mijn beste vrienden is een kapper, hij knipt mijn haar(-werk) ook altijd bij. Hij is er radicaal tegen, maar vind deze oplossing goed geslaagd.
Ik heb veel contacten met buitenlanders op het werk, het is wel raar als er iemand tegen mij komt vertellen over een collega van mij die toch echt kaal aan het worden is en of hij geen pruik zou ;oeten opzetten. Ik ben er van overtuigd, ook door bevraging van goede vrienden/kenissen dat het echt niet zichtbaar is.


Hopelijk was deze sharing nuttig voor enkele onder jullie,
Groeten,
Kris

Chris
20 september 2002, 11:03
Originally posted by Kris
Hallo,

Iik ben Kris uit Belgie.
Heb sinds 7 jaar haarwerken, eerst een "muskusrat" op mijn hoofd gahad van Zantman in A'pen. Was vreselijk, qua volume en bij windkracht 10 bewoog er nog niets.
Hallo,

Ik ben Chris uit Nederland. Heb ook sinds 7 jaar haarwerken en ..... (het is wel èrrug toevallig dit!), heb óók eerst een 'muskusrat' van Zantman op mijn hoofd gehad!! Zantman uit bussum welteverstaan, maar die zit daar nu niet meer. Ik heb EXACT dezelfde ervaring als jij....het was v.e.r.s.c.h.r.i.k.k.e.l.i.j.k.!

Maar goed, ik wist niet beter. Thank GOD dat ik dit forum gevonden heb! ;)

Second Hair in A'pen ken ik niet, maarja: ik woon dan ook niet in België.

Heel tevreden nu, zeer soepel haarwerk, natuurlijk.
Met frontje, heel dunne tape, en echt haar verweven met synthetisch om de snelle verkleuring tegen te gaan. Ik moet zeggen, een heel verschil.
Bijkleuren was vroeger een groot probleem, het frontgaasje werd dan ook mee donker en uitermate zichtbaar! Mag ik vragen hoe lang jij met zo'n frontje doet? Vaak hoor je dat je dat frontje 3x per jaar moet vervangen, of zelfs dat je complete haarwerk 3x per jaar vervangen moet worden als je zo'n flinterdun frontje gebruikt. Ik draag zelf geen haarwerk met zo'n dun frontje maar ben wel benieuwd hoe dit nu in de praktijk werkt. Ik slaap zelf nl niet met mijn haarwerk (het is niet-permanent bevestigd) en ik vind dit ideaal. Ik neem aan dat als je een haarwerk met zo'n dun frontje draagt dit altijd een permanent haarwerk is, aangezien ik het idee heb dat zon frontje veel sneller slijt als je je haarwerk dagelijks op en af zou zetten?

Met dit haarwerk kan ik voluit surfen en waterskieen. Ik heb gelezen dat er veel mensen problemen hebben met watersporten, met dit eigenlijk niet, het drogen is natuurlijk langzamer dan bij echt haar. Ja, watersport waag ik me al helemaal niet meer aan sinds ik een haarwerk draag....ongelooflijk lastig. Je haar zit daarna nooit meer goed (ik heb 100% echt haar)...je bent bang dat je tape eraf glijdt...bent bang dat mensen kunnen zien dat je een haarwerk draagt, enz. Maar wat vreemd dat jij zegt dat het drogen langer duurt dan bij synbthetisch haar. Het is volgens mij nl net andersom: mijn ervaring met synthetisch haar is dat het nl véél sneller droogt als 100% echt haar. Synthetisch haar neemt nl. GEEN vocht op (aangezien er geen schubben aanzitten).

Ik moet wel de tape 2x per week verversen. Daarna best een douche en het haar wassen en genoeg balsem gebruiken.
Het blijft op deze mannier zeer soepel. Ah, ok. Dus je hebt een permanente bevestiging en je slaapt/douched ermee?

Laast een paar weken met de moto gereden, geen enkel probleem, je zet de helm af, en je ziet wel dat het een beetje plat ligt, maar je kan gerust een winkel binnengaan zonder dat ze je aangapen. . Wauw. Knap hoor. ikzelf zou dat niet 1-2-3 doen. Ik voel me toch nogal beperkt in mijn leven door het dragen van een haarwerk. Met zwemmen, met passen van kleren, met slapen op vakantie, een helm op doen, enz. Maar goed, die beperkingen wegen zeker op tegen het ongelukkige gevoel wat ik krijg als ik zonder haarwerk door het leven zou gaan....

Wat een beetje nadelig is: bij harde wind, door de soepelheid, waait het haar vrij stevig door elkaar. Op die momenten is het echt moeilijk kiezen tussen ernorme hold(gel e.d.) of soepel laten. Dat soepel is meestal afgewerkt met een Gliss Kur- Brilliant tonic, zeer goed spul voor soepelheid en glans. Thanx voor de tip! Ik gebruik sinds kort ook de produkten van Gliss Kur (hairspray en wax) en ik moet zeggen: het bevalt mij uitstekend! Tjonge jonge.... hebben wij nu echt die -vaak- peperdure produkten van de haarspecialist nodig vraag ik mij af? Stap gewoon naar de Etos en haal je eigen produkten!

Ik ben er van overtuigd, ook door bevraging van goede vrienden/kenissen dat het echt niet zichtbaar is. . Ik ben zelf altijd erg onzeker over mijn haarwerk (zoals de meeste lotgenoten denk ik).... en heb altijd wel een 'angst' dat mensen het zien of dat het in ieder geval 'opvalt' mijn haar. Maar zelfs nu mijn haarwerk al weer 2,5 jaar oud is zegt men dat ze er NIETS aan zien. En ik heb het afgelopen jaar de nodige mensen ontmoet die ook een haarwerk dragen en de opmerkingen die ik over mijn haarwerk kreeg waren zeer oprecht. Opmerkelijk, aangezien ik géén supperdun frontje heb (dus wellicht minder natuurlijk) en mijn haarwerk al 2,5 jaar oud is (dus verkleurd en meer 'dor', je kent het wel) en dan nòg vinden mensen het mooi.....

Het komt vooral omdat je zelf onzeker en erg kritisch bent omtrent je haar/haarwerk dat je zelfs -al heb je een goed haarwerk- nog vaak twijfeld of je wel een goede hebt c.q. wel bij de goede specialist zit..... en daarbij heb je ook geen vergelijkingsmateriaal, behalve je eigen ervaringen met haarwerken en specialisten. Wat ik dan ook hoop is dat men deze site eens gaat afmaken en foto's gaat publiceren van de diverse soorten haarwerken enzo!

Hopelijk was deze sharing nuttig voor enkele onder jullie,
Groeten,
Kris Yep, zeer interessant!
Groet,
Chris.

Kris
22 september 2002, 17:33
Hoe lang ik met een frontje doe?
- Het is een vast haarwerk, om de 6 weken even laten bijtrekken, dichter tegen mijn hoofd. Niet met ringetjes, ooit gehad bij een ander bedrijf, ik vond het zeer schadelijk en pijnlijk bij het slapen. Dit is met een soort garen. Ik heb 2 haarwerken, waar ik om het half jaar wissel. Het frontjes is van gaas, heel dun, maar vrij stevig. Als het na een half jaar lichtjes begint te rafelen, dan wordt de voorkant lichtjes bijdesneden, met terug een prima resultaat. Ik doe ongeveer een jaar met 1 haarwerk als je het berekend. (1200 euro) De frontjes moeten niet vervangen worden, meestal krijg ik na een jaar ook bijna kalende stukjes op het haarwerk, eigenlijk best natuurlijk, maar vooral door het surfen en waterskieen.Tijd voor een Nieuwe!!!

Drogen van het haar?
- Ik bedoelde dat mijn haarwerk trager droogt dan het echte haar er rond.

Slapen/douchen?
- Ja, geen probleem, de tape ververs ik 2x per week, en geeft met wassen geen probleem. Soms als het heel warm is in de zomer, toch even 3x verversen. Je voelt het wel als het ongemakkelijk aanvoelt, maar nog nooit losgekomen.

Frontje:
- Ben ik wel tevereden over, maar het haar achteruit kammen, FORGET IT!!!!

Bedankt voor de reactie!!!!!

Do
24 september 2002, 22:25
Hee Hallo Kris,

Leuk dat je er bent.

Aangezien er nogal wat problemen zijn met de z.g. tape's en jij zo uitermate tevreden bent over die van jou, zou je misschien een aantal mensen kunnen helpen door het merk van de tape te noemen, zodat ze misschien net als jij ook zo tevreden zijn en het in ieder geval kunnen uitproberen.

Goede tips trouwens over die haarprodukten.

Enne... nog een vraagje wat voor soort synthetisch haar heb jij? Cyberhair (dit omdat je zegt dat het wel vocht opneemt en minder snel droogt dan je eigen haar)

Groetjes Do.

hugh
25 september 2002, 18:58
Met veel belangstelling jullie wedervaren in haarwerkenwereld gelezen. Hieronder enkele bedenkingen.
Ikzelf draag een haarwerkprothese sinds 1994 (een ancien?!) van de door jullie zo verfoeide Thezan (Antwerpen). Ik moet zeggen , ik ben tevreden, hoor! Ok in het begin waren er wat problemen (normaal, denk ik) om de verlangens en mogelijkheden op elkaar af te stemmen, maar eens de goeie kapsters (die waren er, bij Thezan!) wisten wat ik wou, liep het gesmeerd. Ik denk dat veel en duidelijke feedback noodzakelijk is voor zo'n kappersteam.
Ondertussen is Thezan Antwerpen ter ziele gegaan (God hebbe Theo's ziel) en wie ogen en oren in zijn hoofd heeft had dat al lang zien aankomen (geen management, goeie kapsters verdwenen, incompetente nieuwe aanwervingen enz.). Vandaar dat ik nu op zoek moet naar een nieuwe kapper.
Ik meende uit Kris' bericht op te maken dat Second Hair Antwerpen degelijk is en kreeg al "spontaan" aanbiedingen van zowel haarwerken Smedts (Boom) als haarwerken Gregory (Hasselt). Beide laatsten beweren de "officiële erfenis" van Zantman te hebben verkregen. Dat betekent dus dat 1 van beide mijn reserve haarprothese in bezit heeft (van Thezan zelf heb ik nooit bericht gekregen i.v.m. een stopzetting van de activiteiten of waar het cliënteel dan naartoe moest, typisch!).
Smedts ligt mij niet (die commercie waar Chris ook geen hoge pet van op heeft!) en Hasselt is me te ver. Heeft iemand nog goede ervaringen in de prov. Antwerpen? Heeft iemand tips om een goede nieuwe kapper te vinden? Waarop let ik vooral?
Haarwerken Dewit in Leuven is ook vermaard, maar werkt niet met het systeem van Zantman (ringetjes), maar met clips. Wat zijn jullie ervaringen met clips (jij, Chris?). Wat zijn de voor-/nadelen?
Kortom, wat hier op dit haarweb gebeurt, is best wel interessant ...

Kris
30 september 2002, 21:56
Re-tape:

Het merk ken ik niet, er staat ad achterkant "lace front support", maar geen merknaam. Het is door de eigenaar zelf verpakt in kleine zakjes.

Wat wel heel verschillend is bij deze zaak: de vroegere zaken waar ik klant geweest ben, die dwepen met allerlei produkten uit hun shop. Shampoo, conditioner, hold spray, borstels etc...
Deze man heeft enkel een speciale shampoo, die hij zelf samensteld, volgens mij, en de twee flesjes om de tape en hoofdhuid te reinigen. Voor de rest, conditioner en toebehoren geeft hij suggesties voor produkten uit het kruidvat ed.
Het is geen gladde shop-verkoop zoals je veel ziet, dat vind ik wel aangenaam.

Re- Haarwerken in prov. Antwerpen:

Ik heb vorige week ook een foldertje gekregen van Smedts, omdat ik nog in het bestand van Thezan stond. Leuk foldertje, wel eentje van 1998!!!

Ik was niet tevreden bij Thezan en ben zo bij deze man terechtgekomen, ik vond zijn werkwijze en rechtstreekse aanpak heel anders dan de gladde praatjes voordien. Ik ben toen eerst een paar maand met mijn Thezan haarwerk bij hem in onderhoud geweest, geen probleem.

Over de kapper:

Ik kan naar een kapper gaan die samenwerkt met deze firma, maar het hoeft niet. Vele klanten gaan daarheen en daar wassen ze eerst uw haar en dan knippen.
Ik persoonlijk ga naar een kapper in de buurt hier, ik vind die verplaatsingen in Antwerpen maar niets.

Opmerking:

Ik zou misschien ook naar een "smedts" type van haarwerk willen overstappen, afgaande op de reklame op tv en in brochures, maar ik heb uit andere bronnen al vernomen dat het niet zo is in werkelijkheid. Er komen er veel van een "kale" reis terug. Daarom keis ik eieren voor mijn geld en blijf nog bij deze persoon.

Ringetjes:
pijnlijke zaak de eerste nachten na aantrekken, en veel haarverlies was mijn ervaring.

Chris
1 oktober 2002, 14:11
Originally posted by Kris
Ik heb 2 haarwerken, waar ik om het half jaar wissel. Het frontjes is van gaas, heel dun, maar vrij stevig. Als het na een half jaar lichtjes begint te rafelen, dan wordt de voorkant lichtjes bijdesneden, met terug een prima resultaat.

Frontje:
- Ben ik wel tevereden over, maar het haar achteruit kammen, FORGET IT!!!!

Bedankt voor de reactie!!!!!

Hoi Kris,

Ja, dit heb ik ook van een specialist gehoord: dat die frontjes op den duur gaan raffelen. Maar goed: dit was een specialist die zèlf dat systeem niet verkocht, dus ik ga liever op de verhalen van lotgenoten af, want je weet nooit of het verhaal van een specialist 100% objectief is.

Weet jij ook hoe jouw systeem heet? Het frontje wat jij beschrijft lijkt nl. veel op 'Hair4Men' (ik weet niet 100% zeker of het zo heet: moet ik ff nazoeken). Ik heb dat hier ook gezien bij een specialist, maar daar kreeg je dus 3 haarwerken per keer, juist omdat het frontje zo kwetsbaar was en het haar ontschubt aziastisch haar was.

Verder zit ik zelf ook vaak te twijfelen of ik nu een onzichtbaar dun frontje zou nemen of niet. Ik draag nog steeds een 'ouderwetse' stevige front en het enige nadeel wat ik daaraan ondervind is dat je inderdaad je haar niet naar achteren kan kammen en dat je dus ook in de wind soms angstig bent dat men het kan zien...... dus ik dacht altijd dat ik daar met een onzichtbaar dun frontje vanaf zou zijn. Ik zag dat als HET grote voordeel van een dun frontje tov een normale front. Maar nu hoor ik van jou dat zelfs met een dun frontje jij het haar niet naar achteren kamt. Ik zou graag willen weten waarom dat niet mogelijk is?

Alvast bedankt voor je informatie!

Mede-Chris.

Do
1 oktober 2002, 23:01
Heee dat is geweldig. Eindelijk ook een haarwerker die de producten van het kruitvat aanprijst en zodoende min of meer al aangeeft dat veel van de z.g. "speciale producten" (lees: vooral dure producten) vaak grote onzin is.

Hugh:

[Haarwerken Dewit in Leuven is ook vermaard, maar werkt niet met het systeem van Zantman (ringetjes)]

Wat veel mensen doen is bij een zaak waarvan zij vinden dat het haarwerk goed is het haarwerk bestellen en is deze een eind bij jou uit de buurt dan bij een andere haarwerker het haar laten bevestigen. Misschien zou jij dit ook kunnen doen en naar een haarwerker kunnen gaan die jou haarwerk bevestigd op de door jou gewenste bevestiging.

Misschien zou je ook eens aan de mensen in de rubriek TTM kunnen vragen of zij tips voor jou hebben w.b. een goede specialist in Belgie. In deze rubriek zijn enkele mensen afkomstig uit Belgie.

Groetjes en sucses Do.

Kris
2 oktober 2002, 13:46
Originally posted by Chris
Hoi Kris,

Weet jij ook hoe jouw systeem heet? Het frontje wat jij beschrijft lijkt nl. veel op 'Hair4Men' (ik weet niet 100% zeker of het zo heet: moet ik ff nazoeken). Ik heb dat hier ook gezien bij een specialist, maar daar kreeg je dus 3 haarwerken per keer, juist omdat het frontje zo kwetsbaar was en het haar ontschubt aziastisch haar was.


Verder zit ik zelf ook vaak te twijfelen of ik nu een onzichtbaar dun frontje zou nemen of niet. Ik draag nog steeds een 'ouderwetse' stevige front en het enige nadeel wat ik daaraan ondervind is dat je inderdaad je haar niet naar achteren kan kammen en dat je dus ook in de wind soms angstig bent dat men het kan zien...... dus ik dacht altijd dat ik daar met een onzichtbaar dun frontje vanaf zou zijn. Ik zag dat als HET grote voordeel van een dun frontje tov een normale front. Maar nu hoor ik van jou dat zelfs met een dun frontje jij het haar niet naar achteren kamt. Ik zou graag willen weten waarom dat niet mogelijk is?

Alvast bedankt voor je informatie!

Mede-Chris.

re: de naam is mij niet bekend, het is daar ook zo geen systeem gedoe. Je kan kiezen voor de oplossing die ik heb, het haarwerk bevestigd aan je eigen haar, of een haarwerk operatief bevestigd. Het operatief bevestigd haarwerk zit nooit heel close vast zoals de eerste week na een gewone bevestiging. Het blijft natuurlijk wel altijd vastgehecht zitten, maar een iets losser gevoel, zoals drie weken na een gewone bevestiging.

re: naar achter kammen van het haar;
Het frontje vind ik nog niet natuurlijk genoeg.
Je haarlijn start met normale haren op lengte, terwijl een natuurlijke haarlijn zachter aanzet met fijnere en kleinere haartjes. Mijn gevoel is het teveel van "niets naar ineens alles".

Do
2 oktober 2002, 17:13
hai,

Wat lees ik nu! Operatief bevestigen? Heb ooit eens een Amerikaan op tv gezien die operatief drukknopen in zijn hoofd had laten planten maar ik ga er even vanuit dat je dat niet bedoelt.

Zou je misschien willen vertellen wat je met operatieve bevestiging bedoelt?

Groetjes Do.

Kris
3 oktober 2002, 23:24
Originally posted by Do
hai,

Wat lees ik nu! Operatief bevestigen? Heb ooit eens een Amerikaan op tv gezien die operatief drukknopen in zijn hoofd had laten planten maar ik ga er even vanuit dat je dat niet bedoelt.

Zou je misschien willen vertellen wat je met operatieve bevestiging bedoelt?

Groetjes Do.

Operatief:

Er wordt in de hoofdhuid ahw twee gaatjes gemaakt (heel dicht tegen elkaar) waardoor de aanhechtingspunten bevestigd worden. Dit op verschillende plaatsen.

Een van mijn vrienden is een kapper, die ook mijn haar bijknipt, hij raadde dit ten stelligste af.
Ook wanneer je ooit op een leeftijd komt waarop je beslist ermee op te houden, of wanneer je het financieel niet meer aankunt om een nieuw haarwerk te kopen, blijf je nog wel met die littekens achter.

Groeten,

Het eigenlijke voordeel is: je moet niet meer om de 6 weken terug om een nieuwe basis te laten inknopen, of om op de oude basis terug te laten aantrekken. Het blijft altijd "vast" zitten.
Dat vast is vergelijkbaar met hoe vast je haarwerk zit na 2 weken ingeknoopt, niet ongemakkelijk los, maar ook niet prettig aangesnoerd denk ik.

hugh
12 oktober 2002, 14:54
Kris

Welke bevestigingsmethode gebruikt jouw haarwerker dan? Als ik je goed begrijp doet een "gewone" kapper het onderhoud van je eigen haar terwijl je haarwerk er nog op zit ...
Je hoofdhuid onder het haarwerk wordt bijgevolg dus niet meer gewassen. Is dat wel gezond voor het behoud van je eigen haar?
Welke ervaring heb je met die bevestigingsmethode in vergelijking met die van Thezan? Ken je nog andere haarwerkers die deze methode gebruiken?
Welke ervaring heb je met je haarwerk als het gaat om sleet/uitval/breken ... enz. (het was gemengd synthetisch/echt, is het niet?)
Je bent sportief: in welke mate is transpiratie dan een last (ook weer wetende dat je hoofdhuid nooit gewassen kan worden ...)
Vragen ... vragen ... vragen ...

Kris
12 oktober 2002, 21:04
Welke bevestigingsmethode gebruikt jouw haarwerker dan? Als ik je goed begrijp doet een "gewone" kapper het onderhoud van je eigen haar terwijl je haarwerk er nog op zit ...
Je hoofdhuid onder het haarwerk wordt bijgevolg dus niet meer gewassen. Is dat wel gezond voor het behoud van je eigen haar?
Welke ervaring heb je met die bevestigingsmethode in vergelijking met die van Thezan? Ken je nog andere haarwerkers die deze methode gebruiken?
Welke ervaring heb je met je haarwerk als het gaat om sleet/uitval/breken ... enz. (het was gemengd synthetisch/echt, is het niet?)
Je bent sportief: in welke mate is transpiratie dan een last (ook weer wetende dat je hoofdhuid nooit gewassen kan worden ...)
Vragen ... vragen ... vragen ... [/B][/QUOTE]

De bevestigings is een basis aangebracht in mijn eigen haar. Een speciale draad, rondom de kale bovenkant. Aan deze basis wordt het haarwerk bevestigd, aangenaaid ahw. (als je sportief bent is het met meer aanhechtingspunten dan normaal)
Mijn hoofdhuid wordt telkens mee gewassen als ik een douche of bad neem. Het haarwerk is een soort gaas, waarbij de transpiratie weg kan en waardoor de hoofdhuid kan ademen. Je moet ook regelmatig een produkt onder je haarwerk laten druppelen voor je gaat slapen om de hoofdhuid nog beter te verzorgen.
Telkens als ik het frontje vervang ga ik ook nog eens eronder met een produkt om het extra te reinigen. Ik heb geen last van shampoo of conditioner-resten onder het haarwerk. Je moet wel grondig naspoelen.

Deze bevestigingsmethode is voor mij zeer aangenaam, vooral minder voelbaar tov de tezan methode.En minder schadelijk voor het eigen haar mi.

Het is gemengd/synthetisch, correct. Vooral om de snelle verkleuring tegen te gaan.

Door mijn sportieve stijl, is de slijtage iets groter dan normaal. De helm doet het meestal denk ik, maar het surfen kan ook wel eens er voor iets tussen zitten.(zeil dragen op het hoofd ed)
Ravotten met de kinderen stelt het haarwerk ook veel op de proef, ze trekken al eens aan mijn haar en als ze met papa een robbertje vechten ontzien ze de haardos ook niet echt. Ze zijn nog te jong om het te weten.



Als je nog met vragen zit Hugh, shoot!!!Groeten

hugh
14 oktober 2002, 19:40
kris

stilaan wordt één en ander duidelijk dankzij jouw antwoorden. hoe zit het echter met de prijs van zo'n haarwerk en hoe lang doet zo'n actieve/sportieve "family man" als jij en ik ermee?
hoe vaak wissel je de tape? koop je de onderhoudsproducten uitsluitend bij je haarwerker of zijn ze ook elders verkrijgbaar? (ik las over tapes en removers e.d. al enkele berichtjes in andere threads)
(hey, je zei "shoot" ... bijgevolg ...)

hugh

Kris
16 oktober 2002, 07:45
Hugh,

Ik heb juist een nieuw besteld, 1250 euro.
De tape ververs ik ong 2 a 3x per week.
De onderhoudsprodukten zijn uitsluitend in "ongelabelde" flesjes bij hen te verkrijgen, ik denk dat ze het in grote hoeveelheid aankopen en dan in kleine flesjes verdelen.
De balsem, gels etc kan je vrij kopen in bv een kruidvat.

Gemiddeld reken ik op één jaar met een haarwerk.

Mvg,
Kris

Kris
4 januari 2003, 22:52
Even een update:

Heb sinds vorige week een nieuw haarwerk.
Weer van Second Hair uit A'pen
Het zou met een vernieuwd concept zijn qua front.
De voorbeelden zagen er schitterend uit, maar het is toch altijd afwachten.

Maar.... het resultaat mag er wezen.
Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over het frontje.

Het is een haarwerk met een gaas over heel de bovenkant, en aan de voorkant een heel natuurlijk frontje. Vroeger was de overgang van front naar haarwerk (ong 1 cm) toch nog altijd te zien.(ook met de tape eronder) Nu met dit is er geen overgang meer, aan het begin is er een speciaal zeer klein stukje dat er zeer natuurlijk uitziet (qua inplanting av het haar) zelfs met het haar naar omhoog gekamd.
(en geloof mij, ik ben er niet vlug tevreden over, ik ga nu veel geruster in de wind lopen)

Ik heb gekozen voor een lichte slag in het haarwerk, wat ook wel aan te raden is voor de stijl. Vroeger was het sluik, wat resulteerde in, vanaf de voorkant ietwat te recht naar beneden als je de haarlijn wou verdoezelen.

Ben eigenlijk blij dat er toch nog vernieuwingen komen, ik had eerlijk gezegd toch altijd iets van zo'n front, ja goed, maar...natuurlijk lijken is iets anders, met dit ... een aanrader.

Ik hou jullie op de hoogte wat het onderhoud en levensduur betreft.

Greetz

HAIRBOY
15 april 2004, 03:32
En wat zijn hier de kosten van? Wat is de basis van het systeem? zit je met een LACE- haarwerk?

sang-joon
16 augustus 2004, 16:19
Re-tape:

Het merk ken ik niet, er staat ad achterkant "lace front support", maar geen merknaam. Het is door de eigenaar zelf verpakt in kleine zakjes.

Wat wel heel verschillend is bij deze zaak: de vroegere zaken waar ik klant geweest ben, die dwepen met allerlei produkten uit hun shop. Shampoo, conditioner, hold spray, borstels etc...
Deze man heeft enkel een speciale shampoo, die hij zelf samensteld, volgens mij, en de twee flesjes om de tape en hoofdhuid te reinigen. Voor de rest, conditioner en toebehoren geeft hij suggesties voor produkten uit het kruidvat ed.
Het is geen gladde shop-verkoop zoals je veel ziet, dat vind ik wel aangenaam.

Re- Haarwerken in prov. Antwerpen:

Ik heb vorige week ook een foldertje gekregen van Smedts, omdat ik nog in het bestand van Thezan stond. Leuk foldertje, wel eentje van 1998!!!

Ik was niet tevreden bij Thezan en ben zo bij deze man terechtgekomen, ik vond zijn werkwijze en rechtstreekse aanpak heel anders dan de gladde praatjes voordien. Ik ben toen eerst een paar maand met mijn Thezan haarwerk bij hem in onderhoud geweest, geen probleem.

Over de kapper:

Ik kan naar een kapper gaan die samenwerkt met deze firma, maar het hoeft niet. Vele klanten gaan daarheen en daar wassen ze eerst uw haar en dan knippen.
Ik persoonlijk ga naar een kapper in de buurt hier, ik vind die verplaatsingen in Antwerpen maar niets.

Opmerking:

Ik zou misschien ook naar een "smedts" type van haarwerk willen overstappen, afgaande op de reklame op tv en in brochures, maar ik heb uit andere bronnen al vernomen dat het niet zo is in werkelijkheid. Er komen er veel van een "kale" reis terug. Daarom keis ik eieren voor mijn geld en blijf nog bij deze persoon.

Ringetjes:
pijnlijke zaak de eerste nachten na aantrekken, en veel haarverlies was mijn ervaring.graag zou ik meer informatie willen vekrijgen over haarwerken smetds te boom ,vermits ik van plan ben om een haarwerk te dragen in de toekomst

snuiteke
17 september 2004, 16:42
graag zou ik meer informatie willen vekrijgen over haarwerken smetds te boom ,vermits ik van plan ben om een haarwerk te dragen in de toekomst

hoi
ik draag een haarstukje van bij beauty creatieteam uit nazareth (gent)en moet zeggen het haar valt prima mee het is echt haar de zaak is zeer klantvriendelijk en er is privace
de eigenaar die ook tevens de kappers is kampt zelf met probleem van zeer jonge leeftijd en is waarschijnlijk ook daarmee dat hij begrijpt wat de klanten willen bereiken met een haarstukje of pruik
hij heeft enorm veel keuzes
is echt de moeite om er eens een vrijblijvend kijkje te gaan nemen
groetjes

sang-joon
22 oktober 2004, 17:48
Re-tape:

Het merk ken ik niet, er staat ad achterkant "lace front support", maar geen merknaam. Het is door de eigenaar zelf verpakt in kleine zakjes.

Wat wel heel verschillend is bij deze zaak: de vroegere zaken waar ik klant geweest ben, die dwepen met allerlei produkten uit hun shop. Shampoo, conditioner, hold spray, borstels etc...
Deze man heeft enkel een speciale shampoo, die hij zelf samensteld, volgens mij, en de twee flesjes om de tape en hoofdhuid te reinigen. Voor de rest, conditioner en toebehoren geeft hij suggesties voor produkten uit het kruidvat ed.
Het is geen gladde shop-verkoop zoals je veel ziet, dat vind ik wel aangenaam.

Re- Haarwerken in prov. Antwerpen:

Ik heb vorige week ook een foldertje gekregen van Smedts, omdat ik nog in het bestand van Thezan stond. Leuk foldertje, wel eentje van 1998!!!

Ik was niet tevreden bij Thezan en ben zo bij deze man terechtgekomen, ik vond zijn werkwijze en rechtstreekse aanpak heel anders dan de gladde praatjes voordien. Ik ben toen eerst een paar maand met mijn Thezan haarwerk bij hem in onderhoud geweest, geen probleem.

Over de kapper:

Ik kan naar een kapper gaan die samenwerkt met deze firma, maar het hoeft niet. Vele klanten gaan daarheen en daar wassen ze eerst uw haar en dan knippen.
Ik persoonlijk ga naar een kapper in de buurt hier, ik vind die verplaatsingen in Antwerpen maar niets.

Opmerking:

Ik zou misschien ook naar een "smedts" type van haarwerk willen overstappen, afgaande op de reklame op tv en in brochures, maar ik heb uit andere bronnen al vernomen dat het niet zo is in werkelijkheid. Er komen er veel van een "kale" reis terug. Daarom keis ik eieren voor mijn geld en blijf nog bij deze persoon.

Ringetjes:
pijnlijke zaak de eerste nachten na aantrekken, en veel haarverlies was mijn ervaring.ik ben 1van die vele mensen die van een kale reis terug gekomen is ,werkelijke die smedts is een leugenaar en een bedrieger !

Salvamia
22 oktober 2004, 18:05
Ik zie hier weer prijzen van 1250€ per haarwerk, jezus ik wil niet lullig doen maar je bent dan echt belazerd!.

Domike
29 oktober 2004, 23:23
Hallo allemaal,

Sinds begin '88 draag ik reeds een haarwerk, ik heb er dus al wel heel wat tientallen versleten.
Het is mij als fervent surfer eigenlijk nooit opgekomen om op zoek te gaan naar forums over dergelijke materie tot ik toevallig vandaag dit forum tegenkwam en na snel enkele threads te lezen had ik meteen besloten lid te worden omdat ik als ancien :D hier wel wat kan bijdragen denk ik.
Allereerst moet ik zeggen dat ik van '88 tot begin dit jaar (dus 16 jaar!! lang) altijd haarwerken heb gedragen van echt haar en allen afkomstig van haarwerken smeds, dus die heren hebben een klein fortuin verdient aan mij en bijgevolg een rib uit mijn lijf gekost.
Nooit is het eigenlijk eerder bij mij opgekomen om elders te gaan en dit vooral uit gemakzucht vanwege de korte afstand van waar ik woon en anderzijds omwille van beter alternatief.
Tot begin dit jaar ik er eindelijk eens werk ging van maken eens iets anders en vooral elders en beter te zoeken en wat blijkt ...................er is veel beter .....VEEEEEEEEEEEEEEEEL BEEEEEEEEEEEEEETER dan 1. Smeds en 2. echt haar en dat is simpelweg cyberhair.
Aanvankelijk stond ik heel sceptisch tegenover niet natuurlijk haar maar dat was duidelijk bij gebrek aan beter weten.
Na enig zoekwerk terecht gekomen bij haardecor Joel in Gent en die man beloofde mij heel overtuigend dat dit de beste oplossing is van wat er de dag vandaag op de markt is op gebied van haarwerken en hij voegde er meteen aan toe eens je dit draagt wil je NOOIT nog iets anders en wat blijkt?
Ik moet die man dus gelijk geven, dit systeem is gewoon fantastisch is alle opzichten en wist meteen dat ik 16 jaar te lang bij Smeds ben geweest.
Trouwens bij Haardecor Joel kost een maatwerk haarwerk van echt haar 525 euro terwijl datzelfde bij Smeds 1500 euro kost om nog maar te zwijgen van hoe ze daar bij Smeds de maat opnemen van je schedel? Met filmrol en nadien afgetaped, geen wonder dat ik steeds bulten en luchtzakken had op m'n hoofd.
Wist ik beter........tot ik bij Joel kwam en vaststelde dat dit een oeroude methode was en daar meteen mocht kennis maken hoe het echt hoort te gebeuren met positief resultaat tot gevolg, voortaan zo passend als gegoten.
Nee Smeds is een top zakenman en zijn producten betaal je drie keer teveel en zijn bovendien :mad: :mad: :mad: en daar blijf je beter buiten.
Kortom, ik kan na 16 jaar wachten eindelijk zeggen dat ik tevreden ben met wat ik nu heb, cyberhair. Het is vrij duur maar ooooh zo mooi, praktisch, zeer wendbaar. je kan er alles mee doen, sporten, zwemmen, zelf rijd ik motor en geen probleem meer bij het afdoen van de helm, haar zit nog goed, gewoon effe met de handen door en klaar. Bovendien hoef je dit haar NOOIT nog te drogen, nooit geen vervelende knopen, dat glanst altijd, NOOIT geen vervelende verkleuring, draag het nu 10 maanden en is nog steeds perfect van kleur, trouwens je KAN EN MAG HET NIET KLEUREN MAAR HET HOEFT OOK NOOIT. Net zoals je eigenlijk ook niet meer hoeft bij de kapper te zijn, buiten je eigen haar dan want voortaan doe je het onderhoud van het haarwerk volledig zelf,wassen en een balsem.
Zo, dit was zo bekopt mogelijk mijn bijdrage en aangename kennismaking met dit forum.

Salvamia
30 oktober 2004, 10:36
Ten eerste wil ik zeggen dat ik blij voor je ben dat je verder bent gaan kijken, een haarwerkspecialist is gewoon weg te duur voor veel mensen en er zijn vele andere alternatieven om aan een goed haarwerk te komen.
Wat betrefd "Cyberhair" dit is helaas gewoon een dure naam voor synthetisch haar.
De voordelen hiervan zijn inderdaad dat het model beter blijft zitten (maar moet na een maand weer met stoom er in gebracht worden), verder glanst het haar inderdaad en dit vinden vele weer onnatuurlijk overkomen, maar een niet drager staat hier niet bij stil. Het verkleurt niet dit is het grote pluspunt, maar omdat het niet verkleurt is het ook niet mogelijk de knoopjes te bleken zodat je ze niet ziet door het bleken van de knoopjes lijkt wek je de illusie dat het haar uit je hoofd groeit inplaats van er op ligt.
Ook is het "Cyberhair" in de zomer warmer en is "Cyberhair" gevoelig voor warmte, was het daarom altijd in koud tot lauw water anders gaat het model er weer uit.
Ondanks dat jouw nieuwe leverancier zegt dat "Cyberhair" duurder is kan ik je vertellen dat dit niet zo is, dit weet ik omdat de specialist ook te duur voor me werd en ik toen besloot om als eerste in de Benelux een haarwerk bedrijf op te starten waar iedereen voor een betaalbaar bedrag een haarwerk kan aanschaffen dat niet onder doet voor al die andere. Ik ben op dit moment al zo ver dat ik kan zeggen dat ik in januari open kan :D .
Ik weet het dus omdat ik nu contacten heb met verschillende haarwerk fabrikanten in China en India en ze leveren allemaal hetzelfde voor de zelfde prijzen.

Ik zag dat je 1500 €uro betaalde dit is echt te gek voor woorden, 525 €uro is dan al een stuk beter voor de portomonee. [edit;reclame]
Met vriendelijke groeten,

Salva

Salvamia
30 oktober 2004, 18:27
Ik heb zojuist een Jongenman hier bij mij thuis op visite gehad, ik zou hem namelijk helpen bij het maken van een mal en een bestelling van een op maat gemaakt haarwerk.
Deze had een haarwerk bij die hij bij haarwerken smeds had gekocht voor zo'n duizend euro!!.
Het was echt schandalig hoe hij was afgetroffeld met een haarwerk zo slecht!, het was gemaakt van mono lace met dikke on even poly randen en aan de voorkant zat denk ik een soort van 64# lace.
Het haarwerk was zo vol geknoopt aan de randen dat het zeker aan de voorkant alles behalve natuurlijk overkwam.
Verder zat het haarwerk vol met lijm wat door smed was aangebracht.
Echt ik hoop deze jongeman dan ook eens eindelijk te helpen aan een mooie kop met natuurlijk ogend haar!!.

Salvamia

Domike
30 oktober 2004, 19:31
Hoi Salvamia,

Wat betreft het haarwerk aan 525 euro, dat is inderdaad vergelijkbaar met de haarwerken van Smeds aan 1500 maar die zijn dan ook van echt haar en dat wil ik na 16 jaar dus NOOIT meer.
Hoe mooi echt haar dus ook lijkt, na ongeveer 3 maand is de kleur er uit en eens het moet worden gekleurd is het eigenlijk gedaan en onnatuurlijk.
Het wordt zo dof, droog, ros, nee sorry dat dus NOOIT meer. Ik denk dat ik als ancien wel gerust mag spreken van ervaring met het dragen van een haarwerk, toch?
Nee, ik heb het echt wel gehad!!
Wat betreft het cyberhair toch effe dit, is wel geen dure naam voor syntetisch haar hoor, jaren aan gewerkt om op punt te krijgen en gepatendeert door de firma Aderans en bijgevolg wordt het exclusief door hen verdeeld.
Voor Belgie is de licentie toevertrouwd aan de firma Camaflex in Brussel en wordt verder verdeeld aan haar haarwerk-specialisten.
Zodus zij die denken enkel het haar te bestellen en de bewerking en het maken/knopen op mal zelf te doen, vergeet het maar en er zijn er veel die zo graaaaaag enkel het haar zouden willen (en het dan goedkoop laten knopen in het buitenland). Zodus heel het haarwerk op maat of niets!!!!!!

Het onderhoud,
Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik steevast opteer voor klipsen, waarom?
Simpel, het zit steeds vast verankerd op m', hoofd ( in combinatie met vooraan plakkers van het licht type) Je hoeft dus al zeker geen bang te hebben dat het zal gaan vliegen , wat je ook doet, motor rijden, zwemmen, naar pretpark gaan en de extreemse dingen doen aan waanzinnige snelheden.
Nooit geen probleem.
Het is super hygienisch, doe het dagelijks af, was mijn haar, doe er nadien een friktion op en mijn hoofdje voelt dus altijd heel de dag door frisjes aan.
Ik zal nooit begrijpen dat mensen kiezen voor ringetjes die dan hun haarwerk 6 tot 8 weken op hun hoofd houden, jezes ik heb al dingen gezien in het verleden bij mensen, die hoofdhuid zag er meestal enorm geirriteerd uit, mensen dat moet jeuken. Ik mag er niet aan denken, wetende dat ik het hooguit zelf 2 dagen kan uithouden en dan moet het er echt af of ik krap mijn kop kapot, laat staan 6 weken, my god!! om nog maar te zwijgen van de kosten die daaar telkens mee te paar gaan en loskomen en wat nog allemaal??

Cyber is vederlicht op het hoofd en heb hoegenaamd na die 9 maanden nog geen enkel probleem gehad betreft het uit model gaan van het kapsel niet tegenstaande ik het steeds in zeer WARM water was!!! en nadien gaat het in een kruidenbad van camaflex ( ook zeer warm), meerbepaald postilis en dit elke 2 DAGEN!!! En bovendien is er nog niet één haartje verdwenen van het haarwerk, stel je voor, 24/24 u gedurende 9 maanden op m'n hoofd!!!!
Mijn haarwerk en ikzelf heeft na aankoop, ( 9 maanden dus) nog geen kapper gezien!!! Mijn eigen haar kappen (voor wat er nog opstaat) doet mijn vrouw :D
Stomen doe ik het zelf, elke 2 maanden maar niet om het terug in model te krijgen want dat hoeft niet, maar wel om het terug soepel te maken en aan te voelen.

Ik heb geopteerd voor een niet font lease systeem, gewoon omdat de duurzaamheid ervan maar niets is en dan zou ik nu na 9 maanden al toe zijn aan een nieuwe terwijl dit haarwerk er nog als nagel- nieuw uit ziet rekening houdend dat ik het dus 24/24 uur op heb en toch jaarlijks ook nog eens graag op vakantie ga. toegegeven en logisch is dat een super dun font mooier is en zoals altijd indien je het kan veroorloven elke 9 maanden 1250 euro over te hebben is de keuze snel gemaakt, hoedanook met het haar naar voren merk je er met een gewone font toch niets van, zodus.
En, over vakantie gesproken.........nog zoiets...........met echt haar, net van de kapper naar de warme zon en 5 dagen later een ros afgebleekt haarwerkje en daar sta en lig je dan aan het strand tussen die miljoenen toeristen.

1250 euro is zeker niet goedkoop maar wat als nu blijkt dat ik geen euro meer hoef aan onderhoud buiten de onderhouds producten dan.
Nee, echt ieder zijn menig en misschien kom ik de volgende jaren wel iets tegen wat mij nog meer kan bekoren, al heb ik het tot nu toe wel gevonden wat ik zocht.
Al ga ik wel geen 16 jaar meer wachten om iets anders te proberen en de evolutie dit maal wel goed op de voet volgen en dit forum lijkt mij de perfecte manier op up-to-date te blijven.
Ik sta er allesinds voor open en zal het op de voet volgen maar vond dat ik dit verhaal gewoon effe kwijt wou omdat ik zo tevreden ben van cyberhair.

Salvamia
31 oktober 2004, 13:06
Kijk weer iets geleert Cyberhair, ik heb mijn leverancier om de nodige informatie gevraagt omtrent het Cyberhair.
Maar toch vraag ik me af of cyberhair op een lace geknoopt kan worden zonder dat je de knoopjes ziet.
Ik zou dan ook graag eens een unit willen bekijken gemaakt van Cyberhair.

Ook ik heb haarwerken gedragen met synthetisch haar, maar dit was dan ook met een soortgelijk systeem als die van u (polyrand rondom). Toen ik overstapte naar een haarwerk met een lace front, heb ik besloten om over te stappen op echt haar omdat hiervan de knoopjes gebleekt konden worden en dit gaf dan meteen de illusie dat het haar echt uit je hoofd groeit.

Het voordeel en voor andere weer een nadeel denk ik is dat echt haar beter te modelleren is dan Synthetisch haar, het nadeel is het verkleuren.
Maar aangezien ik de haarwerken na 3 a 4 maanden weer vervang is dit niet zo'n probleem, maar ook ik ga weer een haarwerk van Synthetisch haar aanschaffen voor als ik op vakantie ga of ga zwemmen.

Bij deze doe ik dan ook een oproep aan iedereen of iemand bereid is een oude unit met cyberhair naar me op te sturen zodat ik het een en ander kan gaan uitzoeken voor jullie en mijzelf.

Domike
31 oktober 2004, 17:37
Kijk, ik heb donker bruin haar, bijna zwart en m'n haarwerk heeft een range van 65/70%. Je kan dus stellen dat het vrij doorzichtbaar is. De knoopjes zijn niet gebleached en kunnen zoals je stelt waarschijnlijk niet gebleached worden daar het syntetisch is. Desalnietemin ziet het er ongelofelijk natuurlijk uit. De reacties in mijn omgeving die mij goed kennen stonden stom vebaasd toen ze mij voor het eerst na 16 jaar dragen van natuurlijk haar zagen met m'n nieuwe cyber . Sommige dachten dat ik een transplantatie had laten uitvoeren , wel lollig:D
Ik wil bij deze toch nog eens met klem zeggen dat cyberhair niet zomaar te vergelijken is met de andere syntetische vezels. Cyber neemt vocht op en is gemaakt van siliconen, vandaar dat het af en toe eens gestoomd mag worden en nogmaals das niet om het terug in krul te krijgen maar eerder om het terug soepel en nieuw te maken, overigens bij de stoom ( wat gebeurt aan 130°C) worden siliconen toegevoegd. Vergelijk het een beetje met een stoombad voor de mens waar eucaliptus wordt toegenvoegd.
Ik lees hier steeds maar over die front lase, het vooraanzicht bij een mens is inderdaad het eerst wat in het oog spring en meest opvalt maar nergens lees ik eens hoe het zit met de achter en bovenkant van het haarwerk.
Welnu, ik kan je verzekeren dat de natuurlijke val/uitzicht van het haar achter en bovenaan helemaal niet te evenaren is met echt haar (altans ik heb het nooit eerder goed gekregen). Je moet zien hoe dat ligt, das zo los en natuurlijk bij cyber, zeker zoals in mijn geval met een dichtheid van 65/70%.
Zonet ik heb ik eens de site bezocht van toplace.com nadat ik er hier op het forum zoveel goeds over gelezen heb. Er zijn verschillende keuzes en units en ben er zeker van dat het resultaat wel wooow is en vooral goedkoop, zeer natuurlijk e.d maar de inzetbaarheid om het even plastisch uit te drukken spreekt mij niet echt aan en dat net omwille van de poreusiteit van die haarwerken. Het is uiteindelijk toch allemaal maar flinterdun waardoor het resultaat natuurlijk zo mooi is, dat zeker wel.
Maar daardoor moet je er als het ware steeds een kapper bij hebben om die handel op je hoofd steeds goed in orde te krijgen naarmate je activiteiten die je gaat doen. Ik wil je bij deze uitdagen om het even welke wilde attractie in een pretpark te doen. Bij mij is dat misschien wel bleek uitstappen maar over m'n haar hoef ik mij alvast geen zorgen te maken:rolleyes:
Kijk, bij een haarwerk moet je steeds compromissen maken daar er zowel pro's als contra's zijn bij welke keuze je ook maakt en ik heb wat dat betreft mijn ideale gevonden in cyber en blijf daar op het moment bij.

Natuurlijk over heel de lijn!!
9 maanden oud en niet één haartje verdwenen, dus nooit niet één haartje terug te vinden in spoelwater of kam, gewoonweg wonderlijk!!
Nooit geen knopen of in de war en wat betreft het modelleren, ik weet het niet maar ik heb nog nooit op zo een makkelijke en snelle manier mijn haar in model gekregen (zoals ik het wil) als gedurende die 16 jaar met echt haar hoor en dan meen ik!! Ik mag dat met mijn handen volledig omwoelen en in de war brengen, eigenlijk dat krijg je gewoon niet in de war.

Hier nog effe een link http://www.haardecor-joel.be/cyberhair.htm met wat meer informatie over cyberhair en vergelijkingstabel en ja hoor indien je wenst met lase front;)

Salvamia
31 oktober 2004, 21:27
Ik wacht nog een reactie af van mijn leverancier in china, maar cyberhair heeft gewoonweg nog steeds het nadeel dat je de knoopjes ziet!.
Voor mijn is dit onacceptabel lijkt inderdaad net of je een laser behandeling hebt gehad. maar met een poly front en injected hair is dit op te lossen.

Maar het allerbelangrijkste is dat jij tevreden bent en blij met je nieuwe haar :D .

Zodra ik meer weet laat ik iets weten.

Domike
31 oktober 2004, 23:48
De japanse firma Aderans, 's wereld grootste fabrikant en leverancier van haarwerken hebben meer dan 10 jaar geinvesteerd aan onderzoek om deze toch wel revolutionaire innovatie op punt de stellen. De enorme investering in onderzoek en infrastruktuur maakt dat het product in z'n geheel te nemen of te laten is, dus niet alleen het haar maar een compleet haarwerk en das natuurlijk wel begrijpelijk en logisch.
Leuk zou zijn als het patent zoals bij medicijnen na 10 jaar ofzo zou worden vrijgegeven en op die manier kan worden nagemaakt door andere fabrikanten
Maar ja bij medicijnen is dat wij wet verplicht.................

Mocht Toplace morgen met hun bestaande systemen cyberhair kunnen aanbieden ben ik de eerste in de rij om er meteen een paar te bestellen, de kracht van cyber op een unit van toplace aan een topprijs, dat lijkt mij wel een gokje waard maar helaas............ik vrees ervoor.......

Hoedanook, ben ik wel héél nieuwschierig welk nieuws jou leverancier gaan brengen en ga de zaak hier goed in de gaten houden waarvoor dank.
Salvamia, Ik heb hier al op die korte tijd al heel wat treads en reply's van jou gelezen en 'k moet zeggen dat jou bijdrage een grote meerwaarde geeft aan dit forum en dan vooral de strijd die je voert tegen de woekerprijzen die sinds jaaaaaaaaaaaren worden gehouden in de handel van haarwerken, want inderdaad die swingen serieus de pan uit dat het schandalig is.
Als je weet dat een gemiddeld haarwerk( van echt haar dan) in aankoop +/- 150 euro kost en de verkoopprijs soms kan oplopen tot 1500 euro, tja dat kan tellen.
De onkosten die daar mee te paar gaan verechtvaardigen nooit zo'n prijs en als jij daar in de toekomst verandering kan en gaat inbrengen kunnen we dat alleen maar met z'n allen toejuichen.
Ben nu al in ieder geval benieuwd met nieuws van jou over je leverancier.

Groetjes,

Chris.

Salvamia
2 november 2004, 13:21
zo heb al een prijslijst mogen ontvangen van de NL leverancier van Cyberhair, en ik moet zeggen dat ik zo'n 7 a 800€ zou moeten vragen wil het rendabel zijn.
1 leverancier van me uit China zei dat hij het eventueel ook wel kon leveren maar dat hij beperkt was in de kleuren omdat hij tot nu toe maar 1 klant had die persee Cyberhair wenste.
Verder heb ik nog niet veel info. en zodra ik meer weet laat ik zeker iets weten.
Verder hoorde ik je zeggen dat je de Amerikaanse kwaliteit nog te fragiel vond, deze kwaliteit is toch ook mijn streven omdat het zo onzichtbaar is.
Maar ik zal in mijn plan meenemen dat er ook mensen zijn die liever een haarwerk hebben dat ook onzichtbaar is maar ook nog eens 1 jaar meegaat.

Dit zullen dan haarwerken met vervangbare lace front worden of zonder lace front maar een polyfront met geinjecteerde haren.

Als ik meer weet laat ik het weten :)

Groeten,

Salva

4roluca
27 november 2004, 15:10
hoi
ik draag een haarstukje van bij beauty creatieteam uit nazareth (gent)en moet zeggen het haar valt prima mee het is echt haar de zaak is zeer klantvriendelijk en er is privace
de eigenaar die ook tevens de kappers is kampt zelf met probleem van zeer jonge leeftijd en is waarschijnlijk ook daarmee dat hij begrijpt wat de klanten willen bereiken met een haarstukje of pruik
hij heeft enorm veel keuzes
is echt de moeite om er eens een vrijblijvend kijkje te gaan nemen
groetjes
hallo snuiteke,
Fijn dat je zo tevreden bent.

Heeft B C uit Nazareth ook haarwerken voor vrouwen? (woon niet zo ver van Nazareth)
Vragen-->kun je ermee in de wind, ermee slapen, hoe zit het bv met het wassen, met welk systeem is het bevestigd..en..is't een beetje prijselijk?

Moed en groeten---Lu---

snuiteke
10 december 2004, 18:09
hallo snuiteke,
Fijn dat je zo tevreden bent.

Heeft B C uit Nazareth ook haarwerken voor vrouwen? (woon niet zo ver van Nazareth)
Vragen-->kun je ermee in de wind, ermee slapen, hoe zit het bv met het wassen, met welk systeem is het bevestigd..en..is't een beetje prijselijk?

Moed en groeten---Lu---


sorry ik zag je berichtje wat te laat
en om op je vragen te antwoorden ,ja hij heeft veel mogelijkheden en is ook voor vrouwen (ben zelf een vrouw :) ) heb vandaag mijn nieuwe haarwerk gehaald en echt ben er super tevreden over ,de prijzen hangt af hoelang jij je haarstuk wilt hebben
ik doe er alles mee ,slapen ,douchen ,in de wind fietsen ,noem maar op .
heb mijn eerste haarstukje laten bevestigen met ringetjes ,was ik niet zo tevreden over daar het na een paar weken los kwam te zitten en was ook wat pijnlijk in het begin ,de 2de keer heb ik het laten vastzetten met haarklemmen is ook een fijn en makkelijke methode ,maar ik had er probs mee daar je het kon voelen als je met je hand in het haar woelde ...dus nu heb ik het laten plakken en echt ben er reuze blij mee je voelt en ziet er niets van
ik zou je aanraden er een vrijblijvend kijkje te gaan nemen
dan weet je meteen meer en kun je zelf eens zien hoe en wat voor soorten hij heeft
en als je nog twijfelt of vragen hebt voeg je maar toe op mijn msn kunnen we verder praten en kan je dan foto's zenden dan heb je een idee hoe het eruit ziet mijn msn is snoetje66@hotmail.com
groetjes

4roluca
11 december 2004, 00:21
Bedankt hoor snuiteke,
Ga zeker eens piepen naar Nazareth. Heeft deze ook een website?
Het lijkt in ieder geval interesant, een pluspunt is dat het gemakkelijk zit.
>- MOED moet -< :frusty: > -----Lu--:) --

4roluca
11 december 2004, 00:32
O, nog dit, fijn dat je je nieuwe haarwerk hebt hoor! Weer een hele tijd gerust niet..

snuiteke
11 december 2004, 01:23
O, nog dit, fijn dat je je nieuwe haarwerk hebt hoor! Weer een hele tijd gerust niet..

ja hoor B C heeft een eigen site hier kun je eens rondneuzen ;) http://www.beauty-hairconcept.be/

en ja oef !! gelukkig kan weer een dik jaar verder nu :)

groetjes

4roluca
16 december 2004, 01:01
ja hoor B C heeft een eigen site hier kun je eens rondneuzen ;) http://www.beauty-hairconcept.be/

en ja oef !! gelukkig kan weer een dik jaar verder nu :)

groetjes
...in de ogen Snuiteke - :yawn: -->bij het bekijken van deze website!
Volgens mij heb ik nu de oplossing gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben. ------>HAARAANVULLING<------
Volgens mij is dit DE oplossing om tussen mijn H-transplants te zetten want ook al is er dunne begroeing tenslotte heb ik overal haar alleen weet ik nog niet als mijn haar groeit wat............., en 't zal ook wel van de prijs afhangen. Maar als ik eerlijk ben is dit mijn droom!
Haaraanvulling-->is een ultrasone techniek met een koude toepassing (dus geen schade aan je bestaande haar)-->hechtingsverliezen zijn onbestaande beweren ze bij B-H dus de garantie geven ze ook. Als ik contakt opneem zal ik natuurlijk nog meer weten. Snuiteke je hebt me ongelooflijk geholpen-->THANKS!!!
'K hou je op de hoogte. Groetjes. --Lu--
>-MOED moet-< ;) >

4roluca
24 december 2004, 00:02
:) Hey Snuiteke,

Misschien kun je het al raden..inderdaad ben naar B-Hconsept geweest.
Mijn nieuwe haarwerk is besteld. Het is echt haar een mengeling van drie kleuren. Het wordt op het hoofd in coupe gesneden. Maar ook mijn hoofdhuid wordt extra verzorgd. Dit is zeer dringend nodig.Luc is zowat een tovenaar want hij heeft vlug mijn synt.hw dat nochtans nieuw is ook eens onder handen gepakt en me nog een tip meegegeven. Het was net of ik van de kapper kwam. Het was echt raar voor mij om na acht jaar terug in een kappersstoel te zitten. Het is eigenlijk dank zij 'haarweb' dat ik terug naar de kapper durf te gaan. Groetjes. --Lu--
>-MOED moet-< ;) >

snuiteke
28 december 2004, 00:55
:) Hey Snuiteke,

Misschien kun je het al raden..inderdaad ben naar B-Hconsept geweest.
Mijn nieuwe haarwerk is besteld. Het is echt haar een mengeling van drie kleuren. Het wordt op het hoofd in coupe gesneden. Maar ook mijn hoofdhuid wordt extra verzorgd. Dit is zeer dringend nodig.Luc is zowat een tovenaar want hij heeft vlug mijn synt.hw dat nochtans nieuw is ook eens onder handen gepakt en me nog een tip meegegeven. Het was net of ik van de kapper kwam. Het was echt raar voor mij om na acht jaar terug in een kappersstoel te zitten. Het is eigenlijk dank zij 'haarweb' dat ik terug naar de kapper durf te gaan. Groetjes. --Lu--
>-MOED moet-< ;) >


ben echt blij te lezen dat je de stap heb ondernomen hebt om eens tot bij luc te gaan
ben er zeker van dat je er geen spijt van zult krijgen
wat is het geworden wat je bestelt hebt? daar hij veel mogelijkheden heeft
groetjes

4roluca
28 december 2004, 17:07
:D Fijne kerst! :P

Oeffffffffftwas een grote stap hoor voor mij na acht jaar. Luc zei gewoon dat hij gewend was dit te zien, dus dit stelde me gerust. We zaten zoals afgesroken in de P ruimte en hij draaide zelfs de deur nog vast voor mij ook! Haha. Ja, dankzij mijn transplants heb ik nog een beetje haar daarom raade hij me echt haar aan met klemmetjes zodat ik het 's nachts kan afnemen. Tussen haakjes dit is voor mij betaalbaar ook, jouw systeem is natuurlijk het van het maar mijn centen zijn op aan de transplants, haha. In elk geval zal het nu eens proffesioneel gebeuren.
Als ik de centen heb in februari, en ik zal ook terugtrekken van de ziekenkas. Mijn weinige haren worden gratis in een coupe gesneden, wat ook al een big step is for my!!! :confused: Ben benieuwd wat hij daar in gods naam nog kan van maken..soit. Het nieuwe haarwerk wordt dan op mijn hoofd in coupe gesneden, het is echt haar. Halflang. De eerste keer dat het op die manier gebeurd voor mij. Mijn (voorlopig) synt-haarwerk zal hij ook gratis behandelen voor in geval van, je weet maar nooit.. :rolleyes: Ook mijn hoofdhuid moet dringend verzorgd worden, is er volgens Luc slecht aan toe. (Had ik al gevoeld). Er is ook nog een nabehandeling. Dan alle twee maand naar de kapper hehey! Kan het nog niet geloven. Zo'n beurt kost dan 45 €, maar daar zit dan het knippen en verzorgen in van mijn eigen (weinige) haar. Heb me voorgenomen om er ook van te genieten..me laten verwennen in een chick salon, haha. Groetjes. >-MOED moet-< ;) >

snuiteke
29 december 2004, 02:00
:D Fijne kerst! :P

Oeffffffffftwas een grote stap hoor voor mij na acht jaar. Luc zei gewoon dat hij gewend was dit te zien, dus dit stelde me gerust. We zaten zoals afgesroken in de P ruimte en hij draaide zelfs de deur nog vast voor mij ook! Haha. Ja, dankzij mijn transplants heb ik nog een beetje haar daarom raade hij me echt haar aan met klemmetjes zodat ik het 's nachts kan afnemen. Tussen haakjes dit is voor mij betaalbaar ook, jouw systeem is natuurlijk het van het maar mijn centen zijn op aan de transplants, haha. In elk geval zal het nu eens proffesioneel gebeuren.
Als ik de centen heb in februari, en ik zal ook terugtrekken van de ziekenkas. Mijn weinige haren worden gratis in een coupe gesneden, wat ook al een big step is for my!!! :confused: Ben benieuwd wat hij daar in gods naam nog kan van maken..soit. Het nieuwe haarwerk wordt dan op mijn hoofd in coupe gesneden, het is echt haar. Halflang. De eerste keer dat het op die manier gebeurd voor mij. Mijn (voorlopig) synt-haarwerk zal hij ook gratis behandelen voor in geval van, je weet maar nooit.. :rolleyes: Ook mijn hoofdhuid moet dringend verzorgd worden, is er volgens Luc slecht aan toe. (Had ik al gevoeld). Er is ook nog een nabehandeling. Dan alle twee maand naar de kapper hehey! Kan het nog niet geloven. Zo'n beurt kost dan 45 €, maar daar zit dan het knippen en verzorgen in van mijn eigen (weinige) haar. Heb me voorgenomen om er ook van te genieten..me laten verwennen in een chick salon, haha. Groetjes. >-MOED moet-< ;) >

ben enorm blij voor je en ben er ook van overtuigd dat je er als tevreden klant zult buiten komen met je nieuw haarstuk
luc kennend zal hij er alles aan doen dat jij je er goed bij voelt .
heb veel kappers gezien en ermee in kontakt geweest maar moet zeggen de behandeling en de service en vooral hoe hij met ons omgaat is echt enorm super van hem ,hij is echt een uit de duizend
ik wens je een super goed jaar toe met een prachtige haardos zodat jij je ook weer goed zult voelen
groetjes

4roluca
30 december 2004, 01:01
:D Ja, ik moet zeggen het klikte direkt wat Luc betreft hij is echt begaan met je..
En meisje, het zal wel een nieuw leven zijn voor jou zeker?
De zelfzekerheid die terug is! Spreken we eind februari eens af? Groetjes.

-> Een voorspoedig en gelukkig 2005 !!

Leander007
22 juni 2010, 11:40
Ik wil ook een haarwerk binnenkort, maar twijfel nog waar: Second Hair of Dingemans in Antwerpen of Joël in Gent... Ik woon in Aalst.

Waar is de prijs-kwaliteitsverhouding het best? Ik lees over allen goede kritiek.

Neem ik best echt haar of synthetisch? Met klemmen of lijm? Ik sport en douche veel.

Hanna
24 juni 2010, 18:34
Neem ik best echt haar of synthetisch? Met klemmen of lijm? Ik sport en douche veel.

Daar is geen simpel antwoord op te geven. Je zult alle voor- en nadelen tegen elkaar moeten afwegen.
Zie ook mijn FAQ (waarvan een link onder mijn bericht)

Limbo
24 juni 2010, 19:55
De pijp brandt kennelijk weer!:P

mama
24 juli 2010, 23:47
Ik heb onlangs een reclame gezien van een nieuwe zaak in Antwerpen.
Persoonlijk ken ik ze niet ,maar de prijzen zijn naar Belgische norm goed.
Mischien kent een forumlid wel deze zaak?

http://www.beauty-bar.be/main/nl/index.html