PDA

View Full Version : cyberhair


ger
21 september 2002, 14:04
Hoi allemaal,

Daar was ik weer zoals eerder vermeld ben ik bij capellenhaarwerk te zwolle geweest.
Zij promoten veel met cyberhair

Heeft iemand ervaringen met cyberhair alle info is welkom.

Ik heb het cyberhair gevoeld het voelt net echt haar ziet er ook zo uit. Volgens zeggen is het model vast. Wat zowel een voordeel is als een nadeel (beperkt\geen model verandering dus nietzoveel variatie mogelijkheden). Het is kleur krul echt je kunt het volgens de adviseur fohnen mee zwemmen.

Graag reacties.

Ger

Do
21 september 2002, 16:03
Hai,

Qua synthetische vezels is dit het beste wat je kunt krijgen.

Cyberhaar neemt in tegenstelling tot andere synthetische vezels wel vocht op en kan heel goed tegen de hitte van een fohn. Ook is het sterker, dus je doet er vaak langer mee. Ik vind cyberhaar het meest natuurlijke en minst opvallende van alle synthetische vezels. De slijtage die je bij andere synthetische vezels hebt (schuring, ermee slapen etc.) zul je bij cyberhaar niet of in veel mindere mate hebben.

Jammer genoeg zijn de lengte's maar tot 20/25 cm, maar ik neem aan dat je geen "hippielook" wilt.:D

Wat betreft het beperkte model: een cyberhaarwerk word naar mijn weten niet gebruikt in de confectie maar alleen in maathaarwerk, en maathaarwerk kun je net zo laten maken en laten knopen als dat jij wilt, dus lijkt het mij logisch dat je ook ieder model kunt krijgen. Wel is het zo dat als je eenmaal een model erin hebt zitten dat het dan moeilijk is om een ander model ervan te maken, cyberhair valt altijd weer in hetzelfde model terug, ik denk dat de haarwerkspecialist dat heeft bedoelt met een beperkt model.

Hee blij dat je enthousiast bent en veel sucses.

Groetjes Do.