PDA

View Full Version : Hier ben ik weer


WendyM
25 september 2002, 22:27
Hallo,

Een hele tijd terug schreef ik dat mijn Testosteron gehalte enorm hoog was en dat ik naar de gynaecoloog werd doorverwezen.

Inmiddels is er een hoop gebeurd. Ik heb bij de gynaecologe een inwendige echo van de eierstokken gehad. Deze waren gelukkig helemaal in orde. Ook is er nog extra specialistisch bloedonderzoek gedaan omdat mijn Testosteron gehalte onwerkelijk hoog was. Uit dit onderzoek bleek dat mijn hormoonhuishouding helemaal in orde was! Er was helemaal geen probleem. Maar door een enorm hoge waarde van het een stopte de test met het berekenen van het ander. Uiteindelijk bleek het dus keurig in verhouding te zijn en kon ik weer terug naar de dermatoloog.
Bij de dermatoloog ben ik gestart met Androcur. In combinatie met de Diana 35 pil die ik al slikte. Inmiddels slik ik de Androcur denk ik al zo'n 6 maanden. En de laatste tijd slik ik er vitamine D capsules bij. Deze capsules zorgen ervoor dat de nieuwe haren die opkomen dikker zijn.

Ik kan zeggen dat ik sinds ik gestart ben met Androcur een 'dikkere' haardos heb. Nee... niet denken dat ik meteen een volle bos heb. Nee helaas... ik krijg nog steeds vragen van mensen of ik een ziekte heb. (omdat mijn haar zo dun is... of uitgevallen) Heel pijnlijk. Juist omdat ik zelf zoveel verschil zie met een jaar geleden.
Maar goed.. 21 oktober moet ik weer terug naar de dermatoloog. Eens kijken hoe verder want ik heb begrepen van de huisarts dat je Androcur maar 9 maanden mag slikken. Daarnaast heb ik enorm last van mijn menstruatie de laatste tijd en ik vermoed dat het door de Androcur komt. Het is echt extreem hevig. Dusdanig dat ik bloedarmoede heb daardoor en dus weer aan de staaltabletten zit.

Nou.. dat was mijn lange verhaal dan wel weer.

Groetjes,
WendyM

jose
10 december 2002, 20:39
Hoi Wendy,

ik gebruik ook al een tijdje de Diane-pil, en sinds 2 maanden Androcuur.
Ik heb nog weinig resultaat, in zoverre dat het wel wat minder is geworden de haaruitval, maar het is er nog wel, overigens meestal alleen met wassen en fohnen, maar dit kan natuurlijk ook nog moeilijk, ik zie nog geen verbetering.

Jij was nogal enthousiast, ben je dat nog, ik ben namelijk heel benieuwd naar je ervaring.

Groetjes,
jose

WendyM
10 december 2002, 22:09
Hoi Jose,

Ik ben nog steeds erg enthousiast ja. Inmiddels ben ik even gestopt met de Androcur. Vooral om uit te proberen of daar mijn hevige menstruatie vandaan komt. Ik kan dus nu al zeggen dat dat niet het geval is. En in dat geval krijg ik dus bij mijn eerstevolgende bezoek bij de dermatoloog weer gewoon Androcur voorgeschreven.
Maar Jose, heb geduld. Twee maanden is nog niets. Mijn dermatologe zei me toen ik startte meteen al dat het wel een maand of 3 duurt voordat er enig resultaat te zien is. Blijf volhouden!!!! En hou me op de hoogte ajb. Ik hoop dat jij er net zo blij mee zult worden als ik.

Groetjes,
WendyM

jose
11 december 2002, 08:21
Harstikke bedankt voor je snelle reactie.

Ben blij te horen dat jij nog steeds enthousiast bent.

Ik hoop inderdaad dat ik ook zo enthousiast kan worden, maar je weet wel, als je dit dat voorgeschreven krijgt, ben je even blij, maar dan na 2 maandjes merk je nog weinig en dan krijg je wel weer eens een dip, althans bij mij werkt het zo.

Ik ga gewoon lekker door, en zal je zeker op de hoogte houden over het resultaat.


Groetjes,
JOSE