PDA

View Full Version : Silx ontkleuringscreme


INI
16 januari 2006, 12:42
Wat mij gisteren is overkomen, ik had Silx ontkleuringscreme gekocht voor de haartjes in mijn gezicht. Van te voren getest of ik er allergisch voor was, geen probleem. Vervolgens heb ik het op mijn gezicht gesmeerd (gelukkig niet op mijn hele gezicht) en het begon verschrikkelijk te branden. Eraf gewassen met als resultaat brandwonden in mijn gezicht. Echt verschrikkelijk. Dus mensen pas op als je ontkleuringscreme gebruikt!!!!

Blue-D
17 februari 2006, 17:27
Wat erg INI!!
Ik heb zelf ook slechte ervaring mee. Ik heb een aantal jaar ook die creme van Silx gebruikt en ook een andere, maar ik herrinner de merk niet meer. Maar het gedeelte boven mijn lip heeft een lichtere kleur gekregen dan de rest van mijn gezicht. Nu na 7,5 jaar geen chemische troep meer op mijn gezicht te smeren is dat niet meer te zien gelukkig behalve als ik erg duichtbij in de spiegel ga kijken.

Ook een nadeel hiervan was dat wanneer je gaat zwemmen in de zwembad de haren niet meer blond lijken maar geel. een hele rare kleur was dat en het was erg duidelijk. Dat vond ik toen ook heel irritant. Ik weet niet of meer mensen dit ook merken.

Marije2
25 mei 2007, 21:12
Ik heb ook slechte ervaringen met Silx
Net de haartjes op mijn onderrug gebleekt is het hele deel wat ik in heb gesmeerd witter dan de rest van mijn huid geworden:crybaby:
Raar spul

Marte
26 mei 2007, 11:05
wat jullie nu aangeven gebeurt heel vaak, de huid eronder wordt namelijk meegebleekt. Met ontblekings- of bleekmiddelen moet je dus altijd erg voorzichtig zijn.

Wendy79
26 mei 2007, 19:05
Heb het vorige week gebruikt op mijn buik, en ook mijn huid is er raar van geworden! Niet gebleekt, maar daar waar ik de creme gesmeerd heb zitten nu allemaal zwartje puntjes.
Maar dat is waarschijnlijk mijn eigen schuld, heb het namelijk langer in laten trekken dan mocht volgens de gebruiksaanwijzing, maar dat was omdat ik de vorige keren het resultaat niet goed genoeg vond, de haartjes waren amper lichter geworden...

Marte
26 mei 2007, 20:41
lieve schatten, je moet altijd ERG VOORZICHTIG zijn met producten met waterstofperoxide. Je kunt er zelfs brandwonden van krijgen. Dus NOOIT de opgegeven tijd overschrijden.

addon
25 april 2009, 14:07
Wat je gisteren is overkomen, is me 3 dagen geleden overgekomen ik ben heel erg verdrietig dat me gezicht zo geworden is:(:mad: ik had Silx ontharingsscreme gekocht voor de haartjes in mijn gezicht. Van te voren getest of ik er allergisch voor was, geen probleem. Vervolgens heb ik het op mijn gezicht gesmeerd (gelukkig niet op mijn hele gezicht) en het begon verschrikkelijk te branden. Eraf gewassen met als resultaat brandwonden in mijn gezicht. Echt verschrikkelijk. Dus mensen pas op als je ontharingsscreme gebruikt!!!!:sad::sad:

victoria
21 mei 2009, 20:32
hoi allemaal

ik kijk er een beetje van op van al die negatieve reacties, ik gebruik zelf silx al een paar maanden en heb er nooit last van gehad. Ja mij huid werd wel een beetje bleek ma na een uurtje was het weer normaal, trouwens op de verpakking staat dat je huid een tijdje verbleekt wordt maar dat het later weer goed komt dus........

ben er wel van geschokt dat je brandwonden hebt gekrege......oeih
en over dat zwemme volgens mij komt het door de gloor in het water.....

tip: goed lezen wat op het verpakking staat

Mientjes
17 januari 2011, 17:20
weten jullie of het normaal is dat de kleur van de haartjes weer terug komen?

Anoalm
17 januari 2011, 17:34
Ontharingscreme is echt rotzooi. Heb het eens gebruikt voor mn rug. Iets te lang laten zitten.... branden joh... en dan krijg je het niet 1 2 3 eraf... allemaal korstjes enzo, leek wel of ik heel erg verbrand was.:crybaby: troep!