PDA

View Full Version : Haarverlenging


meta1234
30 januari 2006, 20:22
hallo ben ik weer. paar week geleden ook al. ik had permanent gekregen en was er absoluut niet gelukkig mee, ik vroeg toen of er ook manieren waren om het weer ongedaan te maken (tips zijn nog steeds welkom) nu heb ik de vraag of iemand misschien weet of tussen je gepermanende haar je haar ook kunt verlengen. door middel van hairwaven bijvoorbeeld. of ziet dat er niet uit? of kom je er dan helemaal niet meer doorheen met een kam. (misschien trek je er dan plukken extensions uit?) en wat zijn de kosten ongeveer van hairwaiven en gewoon met stukjes je haar verlengen.. iedereen die me kan helpen. GRAAG!!!!!!! HELP HELP HELP. ALVAST SUPER BEDANKT! EN SUPER VAN JULLIE DAT JULLIE DE MOEITE HEBBEN GENOMEN DIT MAILTJE TE LEZEN. Liefs meta

Loveli
30 januari 2006, 22:53
Een permanent is een chemische behandeling. Als je dat nog een keer chemisch behandelt om de permanent eruit te halen, beschadig je je haar extra. Het zal waarschijnlijk niet precies worden zoals het daarvoor was.

Echt tips voor je wat betreft extensions heb ik niet, ik kan je alleen aanraden rustig aan te doen. Kijk wat je nu met je haar kunt, bv. met fohnen, of hele grote rollers inzetten (die hele grote met klittenband). Met grote rollers maak je je haar ook weer steiler, waardoor je hele grove slag over houdt.

Vraag advies bij een goede kapper. Wat heb je eraan als je extensions neemt en je krijgt niet het resultaat waar je op hoopte? Voor extensions heb je ook extra tijd nodig bij het verzorgen, bedenk goed of dat opweegt tegen wat je ervoor terugkrijgt.

Kijk nu even niet naar hoe je haar voor de permanent was en hoe je dat terug krijgt. Kijk naar hoe het nu is en wat de mogelijkheden zijn, zodat je op basis daarvan kunt bepalen wat je ermee doet. Succes!

Deetje
30 januari 2006, 23:10
Hoi,

Ik heb ze gehad en er heel veel spijt van.
Doordat ik diffuus haarverlies heb is mijn haar heel erg fijn en dun, door de extensions ging mijn haar dus extra snel klitten.
Wat een ramp zeg om ze er uit te halen en hierbij heb ik ook nog eens heel veel "goed" haar verloren. Ik doe het dus nooit meer.

Overigens werd ik ook ibbelig van die aanhechtingstukjes, al hadden ze ze nog zo klein gemaakt, jeuk brrrrrrrrrrrrrr.
Wassen, borstelen, verzorgen etc. het vergde aardig wat tijd en geduld, dat kwam ik dus net even te kort.

kas
31 januari 2006, 10:49
Een goede kapper kan je adviseren of je haar er geschikt voor is. Bij fijn haar kan het gewicht van de extensions voor meer haaruitval zorgen vanwege het gewicht dat aan het haar 'trekt'.
Sommige mensen kunnen het goed hebben maar lang niet allemaal. Je kunt het beste een goede kapper om raad vragen tav de kwaliteit van jouw haar.
Kitty

Els Bergers
10 februari 2006, 16:06
Hallo,

Je kan inderdaad gepermanent haar verlengen met extentions of hairweavings,
want deze worden op jouw haar (krul)aangepast. Maar het advies dat je naar een goede kapper of haarwerker moet gaan is zeker aan te bevelen. Niet iedereen neemt de tijd om jouw haar zo zorgvuldig te behandelen, zodat jouw haar er niet onder lijdt, en dat is toch de bedoeling.
Hoeveel het kost ligt een beetje aan wat je wil, een verlenging met hairweaving van echt haar heb je vanaf € 300,00 ( en dat is dan goed haar) en met hairextentions vanaf € 400,00,
Ik hoop dat je er wat aan heb.

Groetjes Els

Susing
21 februari 2006, 21:57
Hoi,

Ik kan alleen voor mezelf spreken en weet dat bij mij haarverlenging geen oplossing is. Ik heb alopecia androgenetica en hierdoor is vooral mijn bovenste haarlaag erg dun geworden. Als hier extensions of wat dan ook zouden worden geplaatst, zijn deze dus zichtbaar. Alleen mijn onderste haren zijn nog dik, maar om alleen daar haarverlenging te doen is geen optie, want dan is mijn probleem: de bovenste haarlaag, nog steeds niet opgelost.

Liefs susing

kas
22 februari 2006, 09:38
Hoi,

Ik ben het met je eens... igv alopecia androgenetica moet je hier echt mee oppassen. Dit heeft zelfs een dermatoloog tegen me gezegd. Aga haren kunnen er (nog)eerder van uit gaan vallen door het extra gewicht.
Ik zou het zelf ook hierom nooit doen..
Kitty

_Annemieke_
22 februari 2006, 18:24
Ik heb het eens gevraagd aan m'n kapper toen ik daar was.
Ook hij adviseerde het me niet (hij vond het voor niemand iets trouwens) Hij zegt dat als je ze laat eruit halen, of ze vallen uit dat je dan nog maar de helft van je oorspronkelijke bos haar over houdt.
Dus ook voor mensen met gezond haar is het niet goed.

Els Bergers
23 februari 2006, 17:36
Hallo,

Het is zeker belangrijk dat je het laat doen bij een kapper/haarwerkspecialist die er de tijd voor neemt, en zich realiseert hoe belangrijk elke haar is, vaak duurt het er uithalen langer dan het erin zetten, daardoor heb je een maar weinig kans op afbrekende haren. En bij een goede behandeling valt er tussentijds geen extentions uit. Als het zorgvuldig gebeurt moeten je haren, als je geen extentions meer laat plaatsen, er weer uitzien als voor je ze liet plaatsen, wel langer natuurlijk maar niet dunner. Het voelt alleen wat minder omdat je al een beetje gewent was aan de extentions.

Groetjes Els

4roluca
13 maart 2006, 00:09
:) Hoi iedereen

Ook volgens mij moet je naar een goede Haarwerker gaan. Die kennen hun stiel en kunnen je zeggen of je haar geschikt is of niet voor bepaalde oplossingen. De ziekenkas zou met meer financiële steun over de brug moeten komen vind ik.
GrTn -Lu-

Els Bergers
1 april 2006, 16:35
Hallo,

Ziektekosten verzekeraars vergoeden ook deze manier van haaraanvullingen, als je ervan uit gaat 2x per jaar extentions te plaatsen, word er tenminste 1 behandeling uitgekeerd.

Groetjes Els