PDA

View Full Version : Lijkt op echte stoppels!!


Patty's
16 april 2006, 10:59
Al eerder heb ik een stukje geplaatst over de trieste gebeurtenis dat mijn haar mij in de steek heeft gelaten. Dit is allemaal begonnen ca 6 weken geleden. Tenminste toen hebben we het eerste kale plekje ontdekt.
Ik moet nu echt zeggen dat op enkele plekken waar mijn haar is uitgevallen daar nu echt stoppels zitten. Donkerbruine stoppels!!! Die als ik er met een pincet aan trek niet los laten!!! Verschillende lengtes.....hum.....De dermatoloog had een week geleden gezegt dat dat afgebroken haren konden zijn die alsnog uit zouden vallen.
Heeft iemand dit al eens ervaren??? Ik ben 27 maart beginnen met Ditranol creme 0,1% en Dermovate lotion 0,05% beide 1 keer per dag maar ben hier na ruim 1 week mee gestopt omdat mijn hoofdhuid erg pijnlijk werd.

Ik zie het gewoonweg niet ziten om al die narigheid door te maken met als resultaat dat je haar gewoon weer kan uitvallen en je van begin af aan kunt beginnen met alle stress vandien. Ik ben ervan overtuigt dat langdurige stress het proces bevorderd! Tenzij er natuurlijk een therapie is die onomstotelijk bewezen werkzaam is, dan ga ik er natuurlijk voor.

Ik ben al bij een haarwerkspecialist geweest omdat ik dit als enige oplossing zie nadat ik al jullie verhalen heb gelezen. Ik heb nu een pruik op proef.

Wel ben ik multivitamine aan het slikken, visolie capsules, haar, huid en nagel met vitamine B complex (biotine) en valeriaan druppels (alles eigen merk Etos). Zou dit enig effect kunnen hebben???
Wel vallen er nog steeds haren uit helaas.

Groetjes Patricia