PDA

View Full Version : Haarwerk met 'dubbelgevouwen' gaasfront.


Chris
25 oktober 2002, 14:41
Hoi,

Ik heb altijd een haarwerk gehad met een 'stevige' front. Het enige nadeel wat ik daarvan ondervond is dat ik vooral met harde wind mij onzeker voelde aangezien ik dan bang was dat men de dikkere aanzet kon zien.

Dus nu had ik voor het eerst in mijn leven de beslissing genomen om een haarwerk te nemen met een klein frontje van gaas. Mijn haarwerk specialist raadde het af om een frontje te nemen van enkelvoudig gaas, aangezien dat zeer kwetsbaar was volgens zijn ervaringen. En als ik alle verhalen van lotgenoten lees en hoor, dan kom ik tot de conclusie dat dit klopt: een enkelvoudig gaas frontje is inderdaad kwetsbaar.

Mijn specialist raadde dan ook aan geen enkelvoudig gaasfrontje te nemen, maar een zogenaamde 'dubbelgevouwen' gaasfrontje: dit was een nieuwe ontwikkeling op het gebied van frontjes. Ondanks dat ik nogal onzeker was over hoe het allemaal zou dragen in de praktijk heb ik toch besloten een dergelijk frontje te bestellen. Het is een gaasfrontje van 0,5 cm waarop haren geknopt zijn. Dit frontje is dus aan de voorkant dubbelgevouwen, ter bescherming van de haren als je doorzichtige tape onder het frontje plakt. Achter het gaasfrontje zit de 'normale' stevige front waarop je ook weer tape dient te plakken.

Ik zou graag ervaringen horen van mensen die ook een dergelijk frontje dragen: ik heb mijn haarwerk nu een aantal dagen op en ik moet helaas zeggen dat het mij niet bevalt. Het frontje zit gewoon niet goed plat op je hoofd, dit in tegenstelling tot mijn vorige haarwerk die perfect zat. Als ik nu mijn haren achterover kam, dan zie je DUIDELIJK het witte/doorzichtige frontje zitten. Ik zie het ZELFS zitten als ik vanaf de onderkant (via mijn neus) naar het frontje gluur (tussen de haren die over mijn voorhoofd vallen door). Het zit gewoon NIET plat en sluitend op mijn hoofd...... :frusty:

Ik draag het nu 2 dagen en ik voel me nogal onzeker. Zal het wellicht goed komen als ik het een aantal keren was en draag, zodat het frontje soepeler wordt? Ik weet het niet.... ik weet het niet. Ik baal in ieder geval ontzettend.... het kost me veel frustratie en energie en zorgen...... :sad:

Iemand?
Chris.

Mie
3 november 2002, 16:54
He Chris,

Heb je berichtje gelezen en weet dus niet hoe het hoort te zitten, met een gaas frontje, heb nog steeds geen haarwerk voor mij. Ben nog zoekende. Heb wel een haarwerk gezien met zo'n gaasfrontje wat me zelf ook wel wat leek. Weet ook nog niet of ik nou zo eeen moet nemen of een gewone mono-top. Het blijft zo moeilijk! Wilde je in ieder geval laten weten dat ik het afschuwelijk voor je vind dat je een nieuw haarwerk hebt en dat het dan niet zit, bah! Kan me voorstellen dat je er boos, onzeker en depri van wordt. Kop op hè en ga er mee terug zou ik zeggen als het niet goed blijft aanvoelen. Enne beauty is on the inside, dat houdt ik mezelf ook maar voor, als de buitenwereld maar ook zo denkt, dan zou het wat gemakkelijker zijn hè, in ieder geval ben ik er al zo eentje van!
groetjes Mie.

Chris
7 november 2002, 14:14
Originally posted by Mie
He Chris,

Weet ook nog niet of ik nou zo eeen moet nemen of een gewone mono-top. Het blijft zo moeilijk! Ja inderdaad. Ik vind het ook een moelijke beslissing. Wat is het verschil tussen een mono-top en een gaasfrontje?

Wilde je in ieder geval laten weten dat ik het afschuwelijk voor je vind dat je een nieuw haarwerk hebt en dat het dan niet zit, bah! Kan me voorstellen dat je er boos, onzeker en depri van wordt. Kop op hè en ga er mee terug zou ik zeggen als het niet goed blijft aanvoelen. Enne beauty is on the inside, dat houdt ik mezelf ook maar voor, als de buitenwereld maar ook zo denkt, dan zou het wat gemakkelijker zijn hè, in ieder geval ben ik er al zo eentje van!
groetjes Mie. Harstikke bedankt voor je lieve reactie!! Ik heb er veel aan. Ik merk aan mijzelf dat het ook een kwestie is van wennen aan mijn nieuwe haarwerk. Mijn oude was verkleurd, een stuk lichter en uitgevallen. Dus daar ben je aan gewend. Mijn nieuwe haarwerk is weer een stuk donkerder en er zit weer veel meer haar op. Vooral aan de hoeveelheid haar moet ik wennen. Hij is al 2x bijgeknipt, maar ik denk dat ik een 3-de keer terugga, want voor mijn idee is hij nog 'te dik'. ALs dit gebeurd is, zal ik me al een stuk beterder voelen. Zit ik alleen nog met de rand.... :(

Ik heb in ieder geval sterkerer tape besteld en denk dat daarmee de rand ook beter zal zitten op mijn voorhoofd. Ik bekijk het nog ff 2 weekjes en dan zal ik eens zien wat ik ermee doe. Ik denk wel dat het allemaal goed zal komen.

Nogmaals bedankt voor je steun!
Chris.

Salvamia
12 november 2002, 20:34
Laat het gevouwen gaasje vervangen door de traditionele Chris.
Ik zie bij Topfusion wel eens mensen in de wachtkamer met een frontje, en ben er iedere keer versteld van dat het zo mooi natuurlijk is.

Ik denk dat je de fout hebt gemaakt om voor dit nieuwe dubbel gevouwen frontje te kiezen, ik kan me namelijk goed voorstellen dat het simpelweg te dik is voor een onzichtbaar effect te krijgen.

Succes,

Sal.

Do
12 november 2002, 20:36
Welcome back Sal:D :) :P

Salvamia
13 januari 2003, 11:08
Mijn god chris,

Nog steeds geen keus kunnen maken inzake het haarwerk met frontje?.

Ga nu gewoon eens naar topfusion en kies daar voor het lease plan, dan krijg je twee haarwerken per jaar incl. onderhoud excl. producten.

Twee per jaar!, ja zo kun je ook nog eens wisselen van model en hoef je je eigen niet druk te maken over dat frontje.

Just do it!!

Chris
13 januari 2003, 17:41
Originally posted by Salvamia
Mijn god chris,

Nog steeds geen keus kunnen maken inzake het haarwerk met frontje?.

Ga nu gewoon eens naar topfusion en kies daar voor het lease plan, dan krijg je twee haarwerken per jaar incl. onderhoud excl. producten.

Twee per jaar!, ja zo kun je ook nog eens wisselen van model en hoef je je eigen niet druk te maken over dat frontje.

Just do it!!

Just do it!! Inderdaad....maar dan op mijn manier graag! Naar Topfusion zal ik niet gaan, want dat is niet te berijzen voor mij...ik wil maximaal 45 tot 60 minuten rijden voor mijn haarwerk anders wordt het me te gek. Daarbij komt dat ik zeker tevreden ben over de haarkwaliteit van mijn haarwerk...het is alleen de plakrand waar ik onzeker over ben. Maar goed, ik ben zowiezo altijd onzeker als ik een nieuw haarwerk opkrijg....ik denk dat het in mijn geval ook zeker een kwestie van gewenning is, dus ik ga binnen 2 weken het haarwerk laten bijknippen en dragen. Ik moet het inderdaad gewoon DOEN!

Chris.