PDA

View Full Version : Epilsmooth


jessica84
13 september 2006, 12:09
Heeft er iemand al die reclame gezien van Epilsmooth? Zo lijk een scrubhandje die al u haar verwijdert en zogezegd een paar weken wegblijft :confused: Ik geloof daar toch niet te veel van. Scrubben zal het wel doen ja, maar u haren uittrekken... Heeft er iemand dit toevallig?
http://www.telsell.com/shopping.asp?MN=PRI-1594&CNT=NL&LAN=NED

Aag
13 september 2006, 17:51
Hoi Jessica! De bron van mijn informatie weet ik helaas niet meer, maar Epilsmooth trekt je haren er echt niet uit. Het schuurt de haren van je huid af en ik heb ergens op internet gelezen dat de huid na zo'n schuurbeurt vurig rood word en branderig aan gaat voelen. De wortels van de haren blijven dus gewoon zitten.

Groetjes,

Aag

Nique
18 september 2006, 08:38
Hi Jessica,

Heb net ook even zitten lezen op telsell... Het lijkt me heel erg sterk dat het allemaal zo simpel werkt.. Als het zo makkelijk zou zijn, zouden heel veel vrouwen geen probleem hebben denk ik. Weet niet of je het wilde proberen maar ik zou het niet doen als ik jou was..

Moet zeggen dat ik sowieso wel iets tegen telsell heb hoor dat wel..;)
Heb vaak het idee dat ze daar voor veel geld producten aan de man proberen te brengen die ze nergens anders kwijt kunnen..

Monique

Blue-D
18 september 2006, 14:14
Ik zou het ook niet kopen hoor, als je toch geinteresseerd bent in dit soort scrub middelen, dan kun je voor 5 euro bij de Etos een pakje van die scrubpapier halen, er zitten geloof ik 3 stukken in. het trekt de haren zeker niet uit, maar het schuurt de haren van je huid af. Je huid brandend aanvoelen en rood worden.

Nique
18 september 2006, 22:36
Hi!

Volgens mij moet je dan schuren tot op het bot zo'n beetje joh ;)

Ze brengen het leuk maar al met al geven ze je hoop op iets wat ze niet waar kunnen maken.. echt niet.

Monique

Nique
12 januari 2007, 18:31
Ik hoorde vandaag bij radio 538 dat de Epilsmooth voor wat problemen heeft gezorgd.

Buiten de huidirritatie die het bij veel mensen geeft, schijnen er zelfs personen te zijn met eerstegraads brandwonden door het gebruik van de Epilsmooth.

Ik weet natuurlijk niet of die personen de 'Telsell-handschoen' verkeerd hebben gebruikt maar hoe dan ook... Wees voorzichtig!

Hier nog een link naar het forum van het programma RADAR van de Tros:

http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=42108

Nique

Nique
12 januari 2007, 23:03
En hier een artikel van de nu.nl nieuwssite:

http://www.nu.nl/news/942930/37/VWA_onderzoekt_epileerhandschoen.html

Nique