Los bericht bekijken
Oud 9 april 2010, 17:03   #1011
Graft
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 juli 2008
Berichten: 152
We zien dat er veel onduidelijkheid bestaat over het gezamenlijke persbericht dat klinieken/personen enkele maanden geleden hebben verstuurd nav de haarstamcelmethode/ haarvermeerdering van HASCI. We willen daarom graag even een update geven.

Het gezamenlijk opgestelde persbericht was een initiatief om aan te geven dat wij ons niet kunnen vinden in de verschillende punten van de haarstamcelmethode. Na publicatie van het persbericht heeft elke ondergetekende van het bericht een schrijven ontvangen van de advocaat van HASCI. Hierin wordt geëist een voorgedefinieerde rectificatie te tekenen die de werking van de haarstamcelmethode en haarvermeerdering onderschrijft. Wanneer deze niet getekend werd, zou er tot een kort geding worden overgegaan.

Drie klinieken/personen hebben hierop de rectificatie getekend. Het merendeel van de ondergetekende hebben dit niet gedaan.

Als reactie hierop heeft onze advocaat (namens de ondergetekende) naar wetenschappelijk bewijs gevraagd om de werking van de haarstamcelmethode/ haarvermeerdering onafhankelijk aan te tonen.

Wij wachter echter nog steeds op het onafhankelijke wetenschappelijke bewijs.

Groet,

Transhair en de andere ondergetekende klinieken
__________________
Transhair, al 20 jaar haartransplantatie ervaring!

Al meer dan 30.000 behandelingen!

Voor meer informatie: www.transhair.nl
email: info@transhair.nl

Het bovenstaande bericht is een betaalde advertentie. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze advertentie ligt geheel bij de desbetreffende adverteerder. ~ Webmaster HaarWeb
Graft is offline   Met citaat reageren