Los bericht bekijken
Oud 5 augustus 2011, 14:50   #4
latitia
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 oktober 2010
Berichten: 139
bianca vink

Niet doen zou ik zeggen... !! ze is alleen bezig met verdienen en verkopen.. en smeert je van alles aan..

Bianca vink de grootste oplichtster in het zetten van hairextensions!!!! NU OOK AKTIEF IN ALKMAAR, arnhem, delft, velp, gelderland!!

Ook bekend onder de namen: barbara's hairextensions, salon di capelli, coiffure royaume des fee, dreams of beauty en nu onder de naam hairextensionsnederland.nl.


Dreams of beauty, is een bedrijf die vroeger al mensen oplichtte, en gewoon thuis in een flatje (Velp en Arnhem) bij mensen slechte extensions zette. Er werden altijd minder extensions ingezet dan waarvoor je betaalde, (mensen telden ze achteraf wel eens)en het was van dusdanige slechte kwaliteit, dat je de extensions met geen mogelijkheid mooi kon houden. Of ze vielen er met bosjes uit, of ze gebruikte een soort lijm wat niet meer uit je haar kwam. Zelfgemaakte extensions dus!Talloze klachten en talloze gedupeerden. Bij klacht gaf ze nooit thuis, werd er doodleuk gezegd dat Bianca naar het ziekenhuis was met hartklachten, of hele ernstige andere redenen die NIET waar waren, want als je later met een ander telefoonnummer belde nam ze doodleuk ineens op. En zo zijn er ontzettend veel ontevreden klanten geweest. Stenen werden door de ruiten gegooid en allerlei bedreigingen richting haar kant van klanten. De politie van Arnhem werd er gek van.

Een aantal gedupeerden heeft toen actie ondernomen en hebben contact opgenomen met het programma Tros Opgelicht en Kassa.

Bianca werkte constant onder een andere naam, waardoor men steeds niet wist dat men met deze oplichtster te maken had.
Na het programma Opgelicht is ze een tijdje doorgegaan onder opnieuw een valse naam, en is ze uiteindelijk via Idols opgeklommen naar een grotere en bekende naam: Dreams of Beauty. Artiesten hun haren werden gratis gezet, in ruil voor wat foto`s, ze werden gebracht en gehaald en kregen te eten. Voor een beginnende artiest is dat uiteraard geweldig, mooi lang haar in ruil voor wat foto`s en zo is ze op een slinkse manier opgeklommen en niemand wist dat men met de grootste oplichtster in de hairextensions te maken had.
De bekende of beginnende bekende nederlanders kregen uiteraard topkwaliteit, want die moesten hun reclame natuurlijk voortzetten!
maar een vos verliest wel zijn haren, (letterlijk!)maar niet zijn streken, en je leest her en der weer berichten van mensen die gedupeerd zijn door deze Bianca. Geloof mij, ik heb haar van zeer dichtbij meegemaakt en ze is zelf een grote leugen, ze heeft een zeer rijke fantasie, en heeft ongelooflijke dingen meegemaakt als je haar geloven moet. Maar niets is minder waar. Het enige wat helaas de trieste waarheid is, is dat Bianca het NOOIT zal leren!!

Nu moet men zowiezo altijd navraag doen als je iets wilt laten doen waar je zuinig op bent zoals je haren. Want er zitten er heus nog meer die graag geld willen verdienen of het nou mooi word of niet. Een eerlijke mening, ook al levert het voor de inzetster niets op, is nog altijd beter dan verdienen op een ontevreden klant.
Inmiddels 7 jaar na de uizending van Opgelicht is ze er nog altijd geen HAAR beter op geworden, en nog steeds bezig met haar oplichtingspraktijken... Ik hoop echt dat recht zal zegevieren en bianca 6 jaar achter slot en grendel komt met al haar zwart werk, oplichting en uitlokkingspraktijken
latitia is offline   Met citaat reageren