Discussie: Bijknopen haarwerk
Los bericht bekijken
Oud 13 januari 2003, 17:26   #2
Chris
HaarWeb lid
 
Chris's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 augustus 2001
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 291
Lightbulb Re: Hallo,

Citaat:
Originally posted by Madelief
De vorige is inmiddels bijgeknoopt en kan ik dus dragen. Hoe ziet een haarwerk er eigenijk uit als het is bijgeknoopt? Valt het op? Ik vind het zelf n.l. niet zo mooi, maar durf dat niet goed te zeggen?
Groeten van Madelief
Hoi Madelief,

Ik heb ooit een haarwerk van mij laten bijknopen bij Haarhoeve Vermaat in Halsteren. De eigenaar daar deed het eventjes voor aan een jonge medewerkster daar en liet de rest aan haar over. Over het resultaat was ik zeer zeker niet te spreken....erg onprofessioneel. Verder heb ik ooit pogingen ondernomen om mijn haarwerk van toendertijd bij te laten knopen bij Theo Zantman die toen in Bussum zat. Maar het liefst wil ik NOOIT meer aan dat bedrijf herinnerd worden dus laat ik het er vooral niet meer over hebben.....

Ook bij een andere haarwerkspecialist (HT uit Woerden) vond ik dat je goed kon zien dat er haren waren bijgeknoopt toen de eigenaar mij een haarwerk liet zien wat in reparatie was. Maar misschien dat het minder opvalt als je je haarwerk op je hoofd hebt? Ik heb geen idee, eigenlijk? Maw: ik heb nog nooit ergens een haarwerk gezien wat 'onzichtbaar' was bijgeknoopt. Vandaar ook dat ik altijd voorkom dat mijn haarwerk bijgeknoopt moet worden. Ik heb met mijn huidige haarwerk bijna 2,5 jaar gedaan en dat vind ik al erg lang moet ik zeggen!

Heel rot voor je dat je nu deze ervaringen moet meemaken. Helaas ben je niet de enige....als je al de ervaringen van lotgenoten hier op deze site zo eens doorleest.

Chris.
Chris is offline   Met citaat reageren