Haarweb Forum  
Bijna 100.000 bezoekers p/mnd! Zie hier

Ga terug   Haarweb Forum > Hirsutisme > Hirsutisme - Behandelingen

Reageren
 
Discussietools Discussie waarderen Weergave
Oud 17 februari 2007, 15:07   #1
Sjacco
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 6 februari 2007
Berichten: 3
Advies Huidarts Tegen Korpos!!!!

Zie hieronder mijn correspondentie met de huidarts van Huid en laserkliniek Lievensberg te Bergen op Zoom (aangesloten bij ziekenhuis Lievensberg) www.huidlaser.nl:

Ik heb de site bekeken van korpos.
Het spijt me, maar met dat nivo wil ik ons niet eens vergelijken. Heeft u gezien
wie daar werken?
Bij ons werken 3 BIG-geregistreerde dermatologen, en 2 erkende
BIG-geregistreerde Huidtherapeuten, die volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden
werken.

Veel instituten geven op de site lagere prijzen aan, maar dat zijn dan vaak
vanaf prijzen. Bovendien worden vaak allerlei dubieuze extra middeltjes en
cremes aangesmeerd om de omzet te verhogen. Aan dat soort dingen doen wij niet.
Bij ons krijgt u de meest deskundige behandeling, de beste adbviezen en
betrouwbare eerlijke prijsafspraken.

Dr HJL van Gerwen

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: H. van Hest []
Verzonden: donderdag 25 januari 2007 9:06
Aan: Gerwen, D. van
Onderwerp: RE: laserbehandeling lievensberg


Dat klinkt positief!

Op www.korpos.nl zegt men ook met de Lightsheer Diodelaser te werken, maar
het opmerkelijke is dat bij hen een uitgebreide behandeling
slechts 180 euro per behandeling kost. Bij u is dat 420 euro per
behandeling.

Ik begrijp niet goed hoe het verschil in kosten zo groot kan zijn.

>From: "Gerwen, D. van" <>
>To: "H. van Hest" <>
>Subject: RE: laserbehandeling lievensberg
>Date: Wed, 24 Jan 2007 08:37:06 +0100
>
>Soms, zien we nog wel eens mensen terug na 1 jaar voor nog eens 1
>behandeling.
>De meesten zien we niet meer terug.
>Wel komen mensen later om ook nog andere huidgebieden te laten behandelen,
>omdat ze zo tevreden zijn.
>
>Groeten
>Dr HJl van Gerwen

Korpos heeft inderdaad geen dermatoloog in hun team (Lievensberg heeft er 3; voordeel zou zijn dat bij klinieken met dermatologen het hoogst haalbare resultaat word behaald in relatief weinig behandelsessies), Korpos waarschuwt voor allerlei pigmentcomplicaties en durven daarom de energieniveau's niet al te hoog in te stellen (Lievensberg zegt dat de risico op pigmentafwijkingen met Lightsheer Diodelaser nihil is en dat het een verkooppraatje en klinkklare onzin is dat er met Lasers meer risico op pigmentafwijkingen zou zijn dan met flitslampen).

Wie / wat moet ik geloven?

Misschien toch maar eerst langs de kliniek in Bergen op Zoom en daarna pas naar Korpos om te vergelijken wat ze adviseren qua aantal behandelsessies en behandelmethodes?
Sjacco is offline   Met citaat reageren
Oud 17 februari 2007, 20:14   #2
Marte
HaarWeb lid
 
Marte's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 mei 2005
Locatie: Leuven
Berichten: 905
de zoveelste keer dat ik, op het moment dat ik een bericht wil doorsturen, mijn reactie verdwijnt, dus deze keer wat korter;

Indien korpos het centrum is dat ik voor ogen heb, ik heb indertijd een centrum in Den Haag gecontacteerd, en denk dat het hetzelfde is), dan kan ik je zeggen dat ik korpos persoonlijk vertrouw. Mijn zus gaat er zelfs, vanuit België helemaal voor naar Den Haag toe.

Hun motto en troeven; de behandelaars(sters) zijn allen(bijna allen?) zelf overbehaard (geweest), ze verkopen je geen gebakken llucht, je krijgt een realistisch beeld voorgeschoteld( hetgeen voor hen erg belangrijk is), de prijzen zijn veel lager vanwege het feit dat dit inititatief in feite ontstaan is door een paar vrienden die het apparaat zelf gekocht hebben aangezien ze zelf problemen hadden en de prijzen in een centrum schandalig duur vonden. Ze wilden met dit initiatief zo veel mogelijk mensen bereiken en helpen, door een zo laag mogelijke prijs aan te bieden(om de kosten eruit te krijgen), ze hebben allen een opleiding gevolgd om met een dergelijk apparaat om te gaan, ze weten waar ze over spreken, zijn realistisch en eerlijk.

Ik begrijp dat het andere centrum enigszins geirriteerd reageert, aangezien dit natuurlijk een bedreiging voor hen inhoudt. Ik ben over het algemeen zéér kritisch, maar dit centrum, ik had me graag laten behandelen bij hen, en zou er helemaal voor vanuit leuven gekomen zijn, ware het niet dat het op blonde beharing geen effect heeft.

alleszins veel succes met je keuze.

xxx m
Marte is offline   Met citaat reageren
Oud 19 februari 2007, 09:49   #3
Sjacco
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 6 februari 2007
Berichten: 3
Dankjewel voor je reactie en het opklaren van wat zaken!
Ik vind het een nobele zaak van Korpos om mensen tegen zulke lage prijzen te helpen en dat het doel niet winst, maar mensen helpen is en daarbij de kosten voor het materiaal uithalen. Ik heb al een afspraak bij Korpos, die houd ik aan. Aan de hand van de consult kijk ik wel verder.
Sjacco is offline   Met citaat reageren
Oud 8 maart 2007, 13:34   #4
rikdh
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 20 februari 2007
Berichten: 3
Allereerst kan ik je uit eigen ervaring mededelen dat de kans op pigmentafwijkingen met de Lightsheer Diodelaser inderdaad groter is dan met flitslampen en ELOS. Ikzelf ben op een gegeven moment overgestapt op Lightsheer Diodelaser en na de eerste behandeling had ik op bepaalde delen van mijn lichaam van die typische witte laserpigmentvlekjes en ik vermoed dat de lichaamsdelen waarop ik de pigmentvlekjes kreeg inderdaad lichaamsdelen zijn die met hogere instellingen zijn behandeld. Voorheen, met flitslampen en ELOS heb ik nauwelijks last gehad van pigmentvlekjes. Volgens mij is het niks om je/me zorgen over te maken: de pigmentvlekjes verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Naar het schijnt verdwijnen de pigmentvlekjes vooral weer vanaf het moment dat je de zon weer in gaat (iets wat ik zelf niet verwacht had), als ze op dat moment niet al verdwenen zijn. Ik moet zeggen dat de pigmentvlekjes bij mij nu alweer voor het grootste deel zijn verdwenen, en misschien zelfs al helemaal, ik hou het niet echt nauwlettend in de gaten omdat het niet echt storend is gedurende de winterperiode. Het zou misschien zo kunnen zijn (maar dat weet ik niet zeker) dat het lijkt alsof de pigmentvlekjes verdwenen zijn maar dat in werkelijkheid mijn huid nu lichter is dan afgelopen najaar waardoor de pigmentvlekjes niet meer zichtbaar zijn maar nog wel aanwezig zijn.

Korpos heeft ruim 4 jaar ervaring met deze behandelingen en hun ervaring en de daardoor vergaarde kennis is wat mij betreft hun kracht. Ze vragen na iedere behandeling hoe het resultaat van de voorgaande behandeling was en zullen steeds per lichaamsdeel de instellingen aanpassen om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ikzelf (als client) heb ervaring met diverse behandelklinieken waardoor ik 'vergelijkingsmateriaal' heb wat betreft klinieken en hun werkwijzen. Ik weet inmiddels dat klinieken die dermatologen in dienst hebben niet persé 'beter' hoeven te zijn. Integendeel. Het is fijn om te weten dat een behandelaar een papiertje op zak heeft, maar wanneer die behandelaar vervolgens op de automatische piloot gaat werken en er niet per behandeling naar de resultaten wordt gekeken en de instellingen daar vervolgens op aangepast worden dan is dat voor de client niet erg zinvol. Wat je je ook kunt afvragen: hoe lang heeft die behandelaar zijn/haar papiertje al op zak, en hoeveel parktijkervaring heeft de behandelaar en de kliniek? Worden instellingen en resultaten per behandeling en lichaamsdeel gedocumenteerd? Als je het mij vraagt komt het uiteindelijk toch op praktijkervaring neer en daar ontbreekt het Korpos bepaald niet aan! Dat blijkt ook wel uit het feit dat Korpos altijd voor een bepaalde periode volgeboekt is en je dus ruim van tevoren een afspraak moet maken. Daar komt bij: een kliniek/instituut dat bij wijze van spreken dag en nacht behandeld heeft nou eenmaal veel ervaring, en daar kan geen diploma tegenop.

Overigens vind ik de reactie van Dr. HJL van Gerwen nou niet bepaald professioneel. Ik vind het zelfs laag bij de grond! Wanneer de ene kliniek de andere naar beneden haalt door te zeggen: 'Het spijt me, maar met dat nivo wil ik ons niet eens vergelijken. Heeft u gezien wie daar werken?', dan zegt dat toch eigenlijk al genoeg? Ik kén de mensen die daar werken. Ik weet met hoeveel toewijding zij hun werk doen. Ik kan alleen maar blij zijn om het feit dat Korpos zich niet tot het niveau van Dr. HJL van Gerwen hoeft te verlagen.. Hij zal waarschijnlijk niet hebben verwacht dat zijn e-mail publiekelijk op een forum gepost zou worden (en terecht dat hij dat niet verwachtte..), maar dan nog.. Hij had dit veel subtieler kunnen brengen, of beter nog: met écht goede argumenten kunnen komen (maar ja, die zijn er waarschijnlijk niet). Korpos is top en doet niet aan verkooppraatjes. Ik denk dat iedereen die bekend is met Korpos dit zal beamen. Als het nodig is zet Korpos trouwens de laser wel degelijk op maximaal, maar als ik het goed heb doen zij dit alleen in overleg met de client en waarschuwen dan voor eventuele pigmentvlekjes die kunnen optreden. En mocht je het belangrijk vinden: Korpos heeft ook een arts in dienst.

Tot slot, wat betreft het inschatten van het aantal behandelsessies: misschien kun je hiervoor eens met Astrotijd van RTL bellen, of koffiedik kijken? Grapje natuurlijk.. Maar serieus, en ik kan natuurlijk alleen vanuit mijn eigen ervaring spreken: het aantal behandelsessies is niet te voorspellen. Er kan natuurlijk een schatting gegeven worden, maar volgens mij kloppen deze schattingen zelden of nooit. Zo heb ik lichaamdelen die sterk behaard waren die al na 4 of 5 behandelingen 'klaar' waren, maar heb ik ook lichaamsdelen die na 12 behandelingen nog niet klaar zijn, en misschien ook wel nooit volledig klaar zullen zijn. De ene plek is nou eenmaal veel hardnekkiger dan de andere en waarschijnlijk zal ik voor bepaalde plekken en lichaamsdelen jaarlijks een onderhoudsbehandeling moeten blijven doen. Dat is op zich ook niet heel erg ongebruikelijk. Ik denk dat niet veel klinieken het zullen toegeven maar de permanente ontharing blijft voor een deel een mysterie; de logica van de effecten op bepaalde instellingen is soms ver te zoeken en wanneer dat voor een bepaald lichaamsdeel zo blijkt te zijn dan zit er niks anders op dan 'experimenteren' met andere (misschien wel minder voor de hand liggende) instellingen (en misschien zelfs met andere apparaten), en dit kost tijd en geld. Ik wil je dan ook adviseren om dit in te calculeren wanneer jou zo'n standaard schatting van 5 a 7 behandelingen wordt gegeven. Want dat zijn pas verkooppraatjes als je het mij vraagt.. En uiteraard hoop ik dat je een kliniek vindt die aan jouw verwachtingen voldoet.

Veel succes!
rikdh is offline   Met citaat reageren
Oud 7 juni 2007, 15:02   #5
Sonya
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 7 juni 2007
Berichten: 1
Angry Zéér slechte ervaring bij de Huid- en laserkliniek Lievensberg te Bergen op Zoom!!!

Hierbij mijn reactie op uitlatingen van dr. H.J.L. van Gerwen over zijn collega’s van Korpos (zie bericht Sjacco, 17-02-2007). Evenals rikdh (zie bericht van 08-03-2007) vind ik de reactie van Van Gerwen niet professioneel en laag bij de grond. Deze onbeschoftheid van Van Gerwen heb ik zelf ondervonden toen ik na een behandeling in de Huid- en laserkliniek Lievensberg, mijn beklag deed over de gevolgen van de behandeling.

Mijn probleem hoort misschien niet op HaarWeb, maar het lijkt mij toch zinvol te reageren:
Vier jaar geleden heb ik een EOS-behandeling gehad bij de Huid- en laserkliniek Lievensberg. Volgens de site van deze kliniek zou de laserbehandeling volledig veilig zijn: Er is geen down time, dat wil zeggen u bent niet weken tot maanden uit de roulatie. U kunt de volgende dag gewoon naar uw werk. De huid blijft bij de behandeling intakt en daardoor zijn de risicos op bijwerkingen of complicaties (infecties) nihil. Doordat er bij de behandeling geen wonden ontstaan is er geen intensieve nazorg nodig en blijven de kosten beperkt” (einde citaat).

Zonder mij daarover in kennis te stellen, had de kliniek de laser hoger ingesteld. Na de behandeling was mijn gezicht bedekt met brandwonden. Het heeft circa 3 weken geduurd voordat de wonden “genezen” waren. Nadat de korsten weg waren, was het resultaat van de behandeling zichtbaar: een verminkt gezicht vol littekens. Van Gerwen en dr. R.L. van Leeuwen, zijn collega van de Huid- en laserkliniek Lievensberg, ontkenden met stelligheid dat de brandwonden en de littekens een gevolg konden zijn van hun behandeling. Van nazorg was dus absoluut geen sprake. De heren hadden mijn geld geïnd, en dat was het enige wat belangrijk voor hen was. Ik heb duizenden Euro’s uitgegeven aan herstelbehandelingen bij andere klinieken, en ben nu weer enigszins toonbaar. Ik heb echter nog steeds problemen om mezelf in het openbaar te vertonen. In ben ook nog steeds in behandeling in verband met de psychische klachten die ik t.g.v. de behandeling van de kliniek Lievensberg heb opgelopen.

De heren Van Gerwen en Van Leeuwen pochen dat ze dermatoloog zijn, en beweren dat hun hogere prijzen voor behandelingen daarom gerechtvaardigd zijn. Ik wil iedereen waarschuwen: Verwacht geen professionaliteit van deze lui! En verwacht zeker geen klantvriendelijke benadering of nazorg. In mijn ogen zijn het kwakzalvers die een gevaar vormen voor de volksgezondheid!
Sonya is offline   Met citaat reageren
Oud 7 juni 2007, 18:25   #6
Marte
HaarWeb lid
 
Marte's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 mei 2005
Locatie: Leuven
Berichten: 905
dag sonya,

hartelijk bedankt voor je reactie, zeer nuttig, zeer nodig en zeer moedig.

Ik wil je heel veel sterkte wensen met je verwerkingsproces en mogelijke behandelingen die je ondergaat of nog moet ondergaan. Het is erg dat het zo gelopen is, en deze heren hun verantwoordelijkheid ontlopen.
Ik hoop dat je een klacht hebt ingediend? En nog meer te hopen valt natuurlijk dat de beide heren eens serieus tegen de lamp lopen.

Heel veel succes en sterkte!!

xxx marte
Marte is offline   Met citaat reageren
Oud 8 juni 2007, 11:38   #7
parell
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 2 mei 2007
Locatie: overijssel, borne
Berichten: 95
Marte, laat jij je ook behandelen bij korpos..?
__________________
At the end of the day, you've only yourself to face!
parell is offline   Met citaat reageren
Oud 8 juni 2007, 13:09   #8
Marte
HaarWeb lid
 
Marte's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 mei 2005
Locatie: Leuven
Berichten: 905
neen, maar mijn zus gaat daar om de 12 weken van Gent uit naar hen toe om zich daar te laten behandelen en zij is er erg over te spreken, we zijn nochtans moeilijke(kritisch, en schaamte) en veeleisende klanten, dus dat zegt toch wel wat, ;-).
Marte is offline   Met citaat reageren
Oud 9 juni 2007, 09:14   #9
parell
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 2 mei 2007
Locatie: overijssel, borne
Berichten: 95
nou, ja dat zegt zeker wel wat. Ik zal het onthouden mochten andere dingen niet werken bedankt!
__________________
At the end of the day, you've only yourself to face!
parell is offline   Met citaat reageren
Oud 9 juni 2007, 17:58   #10
Marte
HaarWeb lid
 
Marte's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 mei 2005
Locatie: Leuven
Berichten: 905
het grote voordeel aan korpos is dat het bijna allemaal mensen zijn die hetzelfde probleem hebben (gehad) als wij. Hetgeen de drempel soms erg verlaagt. Bovendien zijn hun prijzen zo goedkoop omdat ze vinden dat iedereen de kans moet kunnen hebben zich te laten behandelen(ze maken er dus zo goed als geen winst op, de prijzen zijn juist om de hypotheek van het apparaat af te kunnen betalen.)

spijtig genoeg werkt het neit op blonde overbeharing
Marte is offline   Met citaat reageren
Oud 6 april 2008, 01:14   #11
nordman
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 2 augustus 2006
Berichten: 47
Ff een teken van leven....ik kan me herinneren dat ik vorig jaar had gezegd om voor eind 2007 me te gaan laten behandelen...nou tis inmiddels 2008 en...nee, nog steeds heb ik me niet laten behandelen. Ik ben ook een tijdje expres niet op het forum geweest omdat ik er ff niet aan wilde denken. Vandaag na het douchen begon alles weer door mn hoofd te spoken, ik zie tegen de zomer op...iedereen gaat leuk zwemmen, kan in leuke tshirts rondlopen etc..en ik (en vele anderen) moeten zich eerst laten harsen of scheren ... in de winter vind ik het ontharen minder erg want dan groeit het niet zo snel terug volgens mij maar in de zomer...ik wil me niet meer om de 2 dagen ofzo hoeven scheren of wanneer men vraagt 'hey ga je mee zwemmen, we vertrekken zo...' Dan moet ik me als een gek gaan scheren. Ik heb vorige week mn rug geschoren (ja ik kan er wel bij haha) en ja hoor, ik word gek van al die wondjes die ontstaan. Omdat ik het zo glad mogelijk wil hebben en er lang van wil genieten druk ik best wel hard met het scheermesje op mn huid, tis niet goed maarja ik wil niet na een paar uur die stoppels al voelen.
Ik zit internet af te speuren om een betrouwbare kliniek te zoeken, vooralsnog lijkt Korpos me wel goed, ik ben ook niet bang voor het feit dat er een kans is dat de behandeling niet bij mij werkt, dan heb ik het in elk geval geprobeerd, maar ben wel erg bang voor brandwonden of iets dergelijks Ik wil dit zo graag, tis gewoon een wens, zelfs wanneer ik bid heb ik het erover...het beheerst niet echt mn leven ofzo (gelukkig niet) maar sommige dingen wel, wil ik bij vrienden een weekendje slapen dan wil ik ook net als hen in mn blote bovenlijf (bijv) kunnen rondlopen en niet heel snel een tshirt aantrekken, al dat soort dingen....
Ik moest het in elk geval ff van me afschrijven omdat ik me, na het lezen van een aantal forumberichten, rot begon te voelen...

Ik ben net naar de website van 'Instituut de Salon'gegaan, aantrekkelijke prijzen maar als je googled vind je ook al een aantal negatieve berichten/ervaringen, als ik het vergelijk met Korpos (ik lees opzich wel vrij goede ervaringen) dan denk ik van waarom zouden die mensen niet uit zijn op geld? De prijzen zijn dan wel laag maar krijg ik dan wel een goede behandeling en die mensen zeggen misschien wel van 'wij zijn vroeger ook overbehaard geweest en nu niet meer' tsja dat kan iedereen zeggen toch?

Ik wilde trouwens bijna bioxet gaan aanschaffen maar dan moet je alsnog eerst gaan harsen of scheren en dat spul er elke dag blijven opsmeren, stop je dan komen de haren terug..tis wel lekker dat ze zolang je bezig bent wegblijven(als het werkt natuurlijk) maarja dat kost ook geld en tijd...
nordman is offline   Met citaat reageren
Oud 9 april 2008, 15:22   #12
Marte
HaarWeb lid
 
Marte's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 mei 2005
Locatie: Leuven
Berichten: 905
eventjes kort, door gezondheidsproblemen kan k niet uitgebreid reageren, mr wilde toch eventjes reageren.

Ik begrijp dat het zeker neit gemakkelijk is. Dat is zo. En gezien je verlangen en het feit dat je er al zolang mee bezig bent ozu ik bijna zeggen, gewoon doen. Bioxet raad ik je onmiddellijk af, dat is weggegooid geld, evenals al die andere vergelijkbare producten. Ik ken de centra in Nederland niet zo goed, maar weet wel dat mijn zussen er van Gent uit speciaal voor naar Den Haag gaan, het professioneel is, erg attente begeleiding, prijzen goed meevallen, ... Een vroeger lid van haarweb is Korpos begonnen vanuit in eerste instantie eigen nood en wens haarvrij te zijn en een laser gekocht, en daarna om de hypotheek voor dat ding te betalen en omdat ze vond dat de prijzen indertijd schandalig duur waren in andere centra, is ze zelf een centrum begonnen. Zo is Korpos ontstaan.

Wat de andere centra betreft, er staan hier een aantal andere centra op de site die ook telkens erg positief worden vermeld. (oa door lanny dacht ik, anders moet je daar ook eens tussen kijken en bekijken wat het dichtste bij is en je het meeste aanspreekt.)

Zie vooral dat je een goede keuze maakt, dan heb je veel minder kans op niet goed opgeleide behandelaars en dus oa op brandwonden.

Hoe dan ook veel succes en houd je taai!

xxx marte
Marte is offline   Met citaat reageren
Oud 11 april 2008, 00:21   #13
nordman
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 2 augustus 2006
Berichten: 47
hey Marte, thanks voor je berichtje Hoe gaat het met jou verder?
Dat van korpos, over hoe het is onstaan wist ik niet! Ik hou het voorlopig nog wel vol maarja we kennen het allemaal wel he, de zomer komt eraan dus willen we niet in truien en lange broeken blijven lopen toch? Ik kijk morgen ff verder tis nu al laat maar nogmaals bedankt!!!!!!!!!!!!!
nordman is offline   Met citaat reageren
Oud 12 april 2008, 17:10   #14
ik1
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 15 december 2006
Berichten: 16
Beste Haarwebleden,

Ik heb een tijd behandelingen gevolgd bij Velthuiskliniek in Rdam, na een lange tijd kwam ik erachter dat ze meer weg begonnen te scheren dan nodig was. Commercieel belang, is het ook!! En als je er wat van zegt, zeggen ze, je hormonen blijven actief bezig dus het komt niet door ons maar door je hormonen, was er opeen klaar mee en ben op zoek gegaan naar een ander kliniek.

Kwam vervolgens terecht bij PerfectClinic te Den Haag.
Ik had daar een gesprek, was iets te laat. Dat vrouwtje behandelde me als grof vuil!! Ze zat daa helemaal alleen in zo een kliniek en het was zo een aso!! Ik had een vragenformulier ingevuld en ik vertrouwde het gelijk al niet. Ze stuurde me even later een offerte op en ze waren nog duur ook!
Heb er niet meer op gereageerd.

Vorige week ben ik bij Korpos geweest.
Je wordt daar met open armen ontvangen, de dames zijn daar superlief en er waren meer klanten. Ondanks dat hun interieur niet superdeluxe is is het zo dat als je daar binnen komt het net is of je daar 100 keer bent geweest, je voelt warmte en respect!! De prijzen vallen mee en ze zijn niet vies van je en weten hoe je je voelt, dat scheelt enorm! Ik ben best argwanend en wantrouwend maar Korpos is een topkliniek, je krijgt zoveel testjes als je maar wilt, mocht je bang zijn voor pigmentvlekken en/of brandwonden.
Ik heb er al een afspraak staan voor eind april en ik ga er helemaal voor. Ook al moet ik er een eindje voor reizen, het is de moeite waard want ze zijn eerlijk tegen je.
De mensen daar hebben geen vlotte babbel nodig om te verkopen want commercieel belang staat niet op 1 bij hun en dat stralen ze ook uit!

Laat je niet gek maken door andere klinieken die Korpos naar beneden halen. Overtuigingskracht heb je pas als je de concurrent niet zwart maakt!

Succes en sterkte....
ik1 is offline   Met citaat reageren
Oud 12 april 2008, 23:29   #15
nordman
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 2 augustus 2006
Berichten: 47
Hoi ik1, wat super dat je na een bezoek aan Korpos in elk geval een positieve indruk hebt gehouden, eind April krijg je je eerste laserbehandeling? Ben erg benieuwd, ik zat vandaag nog na te denken over korpos, hetgeen wat ik erover lees is vrij positief dus wellicht zal ik binnekort een afspraak gaan maken. Voor mij is het ook een eind reizen maar dat heb ik er dan graag voor over
nordman is offline   Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave Geef een waardering voor deze discussie
Geef een waardering voor deze discussie:

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ontstekingsremmer tegen kaalheid! Tiuri Medicijnen/haargroeimiddelen 80 17 juli 2013 00:41
Korpos (advies gevraagd) Sjacco Hirsutisme - Behandelingen 1 7 februari 2007 22:08
Targretin (Bexarotene) tegen AA Tiuri AA - Behandelingen 4 22 november 2005 13:13
Flossen tegen haarverlies?? Ja, flossen tegen haarverlies! Tiuri Medicijnen/haargroeimiddelen 10 7 april 2005 09:10


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Produced by Limelight Studios. Copyright © 2001-2014 Stichting HaarWeb.