Haarweb Forum  
Bijna 100.000 bezoekers p/mnd! Zie hier

Ga terug   Haarweb Forum > Haarwerken/camouflage > Haarwerken

Discussie gesloten
 
Discussietools Discussie waarderen Weergave
Oud 21 december 2011, 14:29   #1
shanaakeuh
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 30 november 2011
Berichten: 2
Haar extensions

Hey iedereen,

Bij deze wil ik mijn ervaring is delen van het dragen van wax-extensions.

Grappig genoeg had ik voor dat ik de beslissing maakte, heleboel artikels, meningen, ervaringen gelezen, ook hier op haarweb.

Dan toch ben ik er voor gegaan! Ik heb middenblond haar, ben een klein/fijn meisje, dus heb ook een fijn/klein hoofdje en fijn-normaal haar.

Ik ben op kleurenbepaling mogen gegaan en ze schatte dat ik 125 extensions nodig had. 50 cm van euro socap.

Ik dacht dat ik een droom kon werkelijkheid maken, mooi lang haar, ZONDER dat je eigenlijk merkt dat het niet je eigen haar is.

Maar die droom ik eigenlijk in hel terechtgekomen!

Op 17 december heb ik mijn extensions laten plaatsen, ze begon de extensions 1 voor 1 erin te zetten. En op een gegeven moment zei ze, ik ga stoppen, want heb er echt al heel veel ingezet. Ze heeft ook af en toe is laten vallen, je hebt een klein hoofdje, je haarlijn is niet ver genoeg, je haar langs deze kant is wel wat dun als je je scheiding zo gaat houden. Geen probleem dacht ik. Het was gedaan, ongeveer een 500 € uitgegeven aan 100 extensions en producten.

Je leest het dus, ik had maar 100 extensions.

Het resultaat was echt verbluffend! identiek dezelfde kleur en je zag GEEN verschil/bondjes/overgang.

Ik was supergelukkig en men vriend ook na de vele mislukte permanten en kleuringen! ik was oprecht gelukkig!



Slapen deed verschrikkelijk pijn! en er komt zoveeeeeel verzorging bij te zien, maar had het er wel voorover!

Na 1 dag erop slapen zag je aan mijn rechterkant al een rij bondjes zitten, ook op mijn achterhoofd kwamen bondjes tevoorschijn!

Ik dacht geen probleem men haar is wat vettig, ga het wassen en dan zie je niets meer. Spijtig genoeg kon ik gewoon zelf niet de bondjes bedekken.

Ja, voelde me al goed slecht! Bleef men eigen wijsmaken mits wat oefening en camouflage dat het wel zou lukken.

Maar eigenlijk mag dit niet! Als de juist hoeveelheden erin zitten/ je haar ervoor geschikt is/ het goed is geplaatst!

Ik probeerde gistereavond een staart te maken ondanks dat ik wel de bondjes zag zitten... Kon het gewoon niet houden! wat een zwaarte en trekkracht! Niet gezond en teken dat er veel te veel inzitten.

Had mijn kapster hiervan al verwittigd, ze zei dat ik overal de bovenste rij er kon uithalen, maar dit zou het zicht van bondjes ook niet oplossen, ik heb nu eenmaal fijn en snel vettig, geen voluminieus haar. Dit heeft wel een tijd beter geweest, maar de permenanten en kleuringen hebben mijn haar nog iets fijner gemaakt.

Naast de bondjes heb ik dan ook nog geweldig veel jeuk! Moest dit niet overgaan en je draagt dit maanden zoals je normaal gezien ze 5 maand mag dragen dan komt dit niet goed met je hoofdhuid denk ik! en dan trek je je eigen haren kapot! Ik zit nu nog steeds met een stijve nek + de extensions zijn in hoog tempo aan het afbreken en splisten + mijn punten zijn precies een verfborstel! ondanks de goede verzorging en aan 200 € producten voor extensions!

Wat ik hiermee wil zeggen aan de andere mensen/ jonge meisjes die heel graag expirimenteren met hun haar. Niet doen! Wees blij met het haar dat je hebt, er bestaan zoveel dingen om met je eigen haar leuke creaties te maken, Stijltangen, krultangen (tip: Neem ionisch + keramisch + full protection), speldjes, accesoiren,...

Dit zal je haar veel minder beschadigen, hitte toestellen doen ook wel iets aan je haar, maar als je haar niet chemisch is behandeld geweest en je verzorgd je haren met uiterst beschermende producten, merk je hier weinig tot niks van. Ik hierbij ook uit ervaring spreken, ik stijlde het om de dag, verzorgde het goed, weken heeft men haar tip top geweest, kleuring + permenant erbij heeft me genekt! droog haar en kapotte punten en ook wel iets uitgedunt haar.

Wil je extensions en heb je er veel voorover doe dat dan enkel als je echt DIK haar hebt, dat je genoeg haar hebt voor de bondjes te bedekken en dan voelt het ook veeele zachter aan voor te slapen.

Ook voor mensen met een haarprobleem die overwegen extensions te zetten, NIET doen, ookal heb je nog wat haar, ik heb fijn tot normaal haar, ik heb zeker geen haarprobleem en je kan er ook niet doorzien maar ik heb gewoon fijn/plat en vettig haar! En je ziet, bij mij lukt het zelfs niet hoe het hoort!

Voor de moment heb ik ze, hopelijk ben ik er vrijdag vanaf, of kan ik ze na de feestdagen eruit laten halen.

Er zullen veel meisjes blij zijn met extensions en meisjes zijn waarbij je echt niks kunt merken of die hun extensions supermooi kunnen houden, maar ik weet dat zoiets als perfectionisme niet kan! Je kan ernaar streven, maar daar moet het bij ophouden.

Ik hoop dat ik heb goed te daan mijn verhaal ook is te delen, ondanks ik mijn extensions nog maar 5 dagen heb :p

Vele groetejs,

shana
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 260658_100002023921745_1133844965_n.jpg‎ (12,5 KB, 297x gelezen)
Bestandstype: jpg 385077_218215318255931_100002023921745_482187_511853046_n.jpg‎ (35,0 KB, 278x gelezen)
shanaakeuh is offline  
Oud 24 december 2011, 15:16   #2
lenora
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 30 april 2011
Berichten: 104
Hey! Wat een enorme teleurstelling zeg na zoveel geld uitgegeven te hebben. Zijn je extensions er inmiddels al uit?

Een aantal jaar geleden heb ik ook wax-extensions gehad. Ook ik heb fijn blond haar en een klein hoofdje en ik liep precies tegen dezelfde problemen aan: moeilijk verbergbare bondjes en trekkende pijn. Jeuk heb ik overigens niet gehad. Het tegenvallende resultaat heeft denk ik voornamelijk te maken met de haarstructuur en dikte. Ik heb de extensions wel een aantal maanden laten zitten, totdat ik echt heel veel opmerkingen kreeg over mijn zichtbare bondjes.

Het grootste probleem was voor mij nog het verwijderen. Mijn haar is niet geschikt voor kammen/borstels, waar de tandjes dicht bij elkaar staan. Echt een drama hoeveel haar de kapster er uit heeft gekamd!! Al denk ik wel dat dit een combi was van TE lang extensions houden die niet geschikt waren voor mijn haar (door zwaarte zijn er veel van mijn eigen haren uitgetrokken) plus het kammen van de kapper met de verkeerde kam. Ik zou je persoonlijk aanraden (als je extensions er nog niet uit zijn) om alleen de bondjes te laten verwijderen en het zelf thuis heel voorzichtig uit te kammen. Mijn haar is overigens wel weer helemaal hersteld en voller geworden.

Gelukkig is er nog wel hoop op een mooie volle bos blond haar hoor Na het drama met de wax-extensions ben ik over gegaan op matjes met clipjes. Ik heb haar gekocht bij de toko en er vervolgens matjes van laten maken die precies passen op mijn hoofd. Er is ook voor gezorgd dat de matjes niet TE veel haar bevatten, anders zou ik weer het probleem krijgen met haaruitval door te zware matjes. Ondanks dat ik de matjes al een jaar of 3-4 heb zijn ze nog enorm goed van kwaliteit. Met een goede bevestiging zie je het niet zitten en het ziet er ook echt niet nep uit.

Tegenwoordig zijn de flip-in extensions ook erg in de mode. Volgens mij is dit ook wel een goede optie om je haar voller te krijgen, zonder je haar al te veel te beschadigen.

Veel succes met je haar

Laatst gewijzigd door lenora; 24 december 2011 om 15:19
lenora is offline  
Oud 26 december 2012, 17:35   #3
Flowerss
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 22 december 2012
Berichten: 4
Hey Shana,

Ik heb nu ook extensions in laten zetten en heb ook heel erg fijn, dun haar van mezelf. Bij mij kan ik het enigzins nog bedekken met klemmetjes.. Los zou ik het ook nog kunnen dragen.

Maar ik herken je gevoel heel erg.. Ik ben zelf ook een hoop geld kwijt geweest voor de extensions. Maar, als ik iets wil en vooral met mijn haren dan heb ik echt geen budget lijkt wel.

Heel fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben.

Ik ga ze ook na de feestdagen eruit halen denk ik.. En dan even kijken welke onschadelijke hulpmiddelen ik dan nog zou kunnen gebruiken om nog een leuk kapsel te kunnen creëren

Liefs x
Flowerss is offline  
Oud 26 december 2012, 21:42   #4
Chantal vd Donk
SEMH erkend haarwerkster
 
Chantal vd Donk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 oktober 2010
Berichten: 101
Ik lees je verhaal en ik denk dat er de volgende fouten zijn gemaakt.
  1. Jou kapster heeft denk ik na het lezen van jou verhaal geen goede inschatting gemaakt en had denk ik geen extensions moeten zetten, maar helaas wordt er vaak meer aan de inkomsten gedacht dan aan het resultaat.
  2. Maar desondanks heb je het tijdig gemeld en als je klachten gegrond zijn dan had ze de extensions direct moeten verwijderen en alles moeten vergoeden.
  3. Extensions zijn een prima cosmetische oplossing voor mensen die al mooi en stevig haar hebben en nog langer en voller haar wensen.
  4. Ik heb morgen een dame die een volume vermeerdering wenst en dat zijn dan 75 extensions van 45cm en 0,8 gram per stuk. Als ik zie dat ze het haar daar niet voor heeft dan adviseer ik een andere oplossing maar doe het absoluut niet! Ik heb namelijk geen zin in klachten en een eventuele zaak met de klachtencommissie!
  5. Ook de belofte dat het 5 maanden onzichtbaar blijft zitten is een loze belofte. Je haar groeit gemiddeld 1,5 centimeter per maand en na 3 a 4 maanden ga je de bontjes zien! Ik meld altijd dat het maar 3 a 4 maanden mooi blijft, maar dit is afhankelijk van de kwaliteit van het eigen haar.
  6. Dan is eurosocap niet de beste kwaliteit en is 500 euro naar mijn mening te duur maar tja iedereen mag zijn eigen prijs bepalen. Ik reken 299 voor 150 extensions inclusief snijden en styling. Wij gebruiken Tophaar extensions gemaakt van remy kwaliteit en ik be er 3 uur mee bezig.
  7. maar ik zou graag zien wat het resultaat is bij jou haarverlening zodat ik mijn punten beter kan onderbouwen.
  8. Helaas zie ik te vaak dat er kapsters zijn die het maar gewoon doen om geld te verdienen zonder dat ze een gedegen opleiding hebben gehad, en ik wil me niet mooi praten maar ik krijg altijd te horen van mijn cliënten dat ik ze prima zet en er bijna nooit extensions uitvallen.
  9. Ik gebruik een speciale extensions tool om ze te zetten waardoor alle extensions op een precieze afstand van elkaar zitten en ik laat de tang nooit te lang op het bondje zitten!
Al met al zijn wax extensions mooier als een weave en kan het een prima cosmetische oplossing zijn voor mensen die geen haarprobleem hebben.
We hebben een foto reportage op de tophaar site staan, kijk maar eens op de site (link verwijderd: reclame) en dan bij onze voor en na foto's, daar zie je foto's van een haarverlenging en zie je hoe ik ze zet en wat het voor en na resultaat is.

Met vriendelijke groetjes,

Chantal
__________________
Hallo, Ik ben Chantal vd Donk en ben gediplomeerd allround kapster met al meer dan 8 jaar praktijk ervaring. Ik ben gespecialiseerd in synthetisch haar, haarwerken en waxextensions en een SEMH gecertificeerd haarwerkster.

Laatst gewijzigd door Henk; 10 maart 2014 om 23:11 Reden: reclame
Chantal vd Donk is offline  
Oud 20 januari 2013, 18:33   #5
jaimy
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 april 2009
Locatie: noord-holland
Berichten: 28
Hoi Chantal,
Hier ff een brutale opmerking van mij ben het er niet mee eens met de opmerking dat wax extensions mooier zijn als een weave.Ik denk het tegenovergestelde.En daarbij ken ik ook heel veel mensen met haarproblemen die een weave dragen maar daarbij is het belangrijkste dat degene die de verlenging doet weet wat ie doet en voldoende ervaring heeft en liefde voor het vak

M.V.G
jaimy
jaimy is offline  
Oud 23 januari 2013, 03:38   #6
latitia
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 oktober 2010
Berichten: 139
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaimy Bekijk bericht
Hoi Chantal,
Hier ff een brutale opmerking van mij ben het er niet mee eens met de opmerking dat wax extensions mooier zijn als een weave.Ik denk het tegenovergestelde.En daarbij ken ik ook heel veel mensen met haarproblemen die een weave dragen maar daarbij is het belangrijkste dat degene die de verlenging doet weet wat ie doet en voldoende ervaring heeft en liefde voor het vak

M.V.G
jaimy
Hai Jaimy,

Daar ben ik het ook met je eens. Wax extensions zie je voornamelijk veel beter zitten dan een weave.. Bijvoorbeeld bij wind of kort en dun haar. Ook loop je met wax extensions altijd gevaar van afbreuk en schade aan je eigen haar. De verzorging die erbij komt kijken speelt daar een grote rol in of je haar bespaard blijft of niet. En ook zeker wie het inzet.

Als je als weaver een goed inzicht hebt, kan je met weave hele mooie kapsels creëren en volume creëren.. Een goede weavespecialist weet dit op een onzichtbare manier te plaatsen dat je er niks van ziet.. Zelfs met 3 cm haar kan je weave plaatsen.. Dat kan je met wax extensions niet doen want dan zie je ze allemaal zitten.. wax extensions vallen ook als strengetjes in je haar.. een weave geeft zoveel meer volume..

Sowieso heb ik een groot liefde voor dit vak, en een grotere voldoening wanneer je er mensen er gelukkiger mee maakt..

Laatst gewijzigd door latitia; 23 januari 2013 om 03:48
latitia is offline  
Oud 23 januari 2013, 11:27   #7
Chantal vd Donk
SEMH erkend haarwerkster
 
Chantal vd Donk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 oktober 2010
Berichten: 101
Citaat:
Hoi Chantal,
Hier ff een brutale opmerking van mij ben het er niet mee eens met de opmerking dat wax extensions mooier zijn als een weave.
Jaimy dat is alles behalve brutaal hoor

Ik vind het mooier dan wat ik zelf tot nu toe heb ervaren en gezien......maar, ik heb deze maand een klant gehad die het had laten lijmen ipv een bevestiging met microringen of cornrow en dat vind ik wel heel erg mooi!

Ik ben zelfs zo overtuigd dat ik een opleiding ga volgen

Met vriendelijke groetjes,

Chantal vd Donk
__________________
Hallo, Ik ben Chantal vd Donk en ben gediplomeerd allround kapster met al meer dan 8 jaar praktijk ervaring. Ik ben gespecialiseerd in synthetisch haar, haarwerken en waxextensions en een SEMH gecertificeerd haarwerkster.
Chantal vd Donk is offline  
Oud 27 januari 2013, 12:25   #8
Chantal vd Donk
SEMH erkend haarwerkster
 
Chantal vd Donk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 oktober 2010
Berichten: 101


Ik heb mijn spulletjes binnen, mijn vriendin is model en ik laat een weave voor haar maken van 100% remy haar met een haarlengte van 40 cm en de weave is 100cm breed en weegt 120 gram.

Is dat een goede keuze voor haar ze heeft nu namelijk haar tot op haar schouders??

Ik kan niet wachten en heb hier een beter gevoel bij als met de microringen.

Tips zijn welkom!

Met vriendelijke groetjes,

Chantal van de Donk
__________________
Hallo, Ik ben Chantal vd Donk en ben gediplomeerd allround kapster met al meer dan 8 jaar praktijk ervaring. Ik ben gespecialiseerd in synthetisch haar, haarwerken en waxextensions en een SEMH gecertificeerd haarwerkster.
Chantal vd Donk is offline  
Oud 27 januari 2013, 16:42   #9
jaimy
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 april 2009
Locatie: noord-holland
Berichten: 28
hoi chantal,ga je dit nu erin lijmen???

groetjes jaimy
jaimy is offline  
Oud 27 januari 2013, 17:53   #10
latitia
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 oktober 2010
Berichten: 139
Tips voor haarverlenging voor lotgenoten.

Een oplossing zoeken we allemaal.. Maar het gaat uiteindelijk om de groei van je eigen haar, wat goed is of niet voor je haar. In vele gevallen is haarverlenging niet veilig voor je haar.. Ik zeg in vele gevallen, maar niet allemaal. Dus denk er goed over welke techniek je kiest eer je hieraan begint.

Een ieder is vrij om haar eigen ervaring met deze wax of lijm techniek te ondergaan. Zowel in de wax als op de weave wordt er lijm gebruikt.
Iedereen die lang in het haarvak zit weet hoe schadelijk lijm is voor ons haar. Ervaringen genoeg gezien. Er komt hoe dan ook altijd eigen haar mee.
Bij de een pakt het wel goed uit.. maar bij vele met zwakke haren zeker niet..!

Het internet staat hier vol mee. Of het nu aan de verzorging ligt of aan de inzet dat doet er even niet toe.. het gaat uiteindelijk om het eindresultaat.

Ik voel me wel geroepen, om lotgenoten hier alert op te maken. Deze technieken zijn zeer funest voor ons haar.. zeker bij mensen met ziek, of dun haar een grote NEE!... Plus dat er ook heel veel verzorging bij komt kijken. Doe je dit niet goed dan heb je bij wax extensions al een groot probleem.

Ik ben 12 jaar lang bezig geweest allerlei haarverlengingen uit te proberen die er maar zijn bij mezelf.. Zelf heb ik alopecia.. En heb mezelf als proefkonijn gebruikt, dus een ruime ervaring in al deze haarverlengings technieken.

Als men een veilige permanente haarverlenging zoekt, kan ik uit eigen ervaring zeggen dat microring extensions (die glijden er vaak wel snel uit) of hairweave dmv naaien de veiligste technieken zijn.. Mijn haar is hier nog nooit van afgebroken.

Maar ook weer oppassen bij wie je het inzet.. want er zijn weavers die het presteren om dan nog je haar te breken doordat ze de verkeerde vlechttechnieken gebruiken of te strak vlechten. En niet met ziek haar weten om te gaan. Doe je huiswerk goed door te onderzoeken op google naar referenties van die persoon.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.


fijn weekend allemaal.
latitia is offline  
Oud 1 februari 2013, 09:17   #11
Chantal vd Donk
SEMH erkend haarwerkster
 
Chantal vd Donk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 oktober 2010
Berichten: 101
Citaat:
jaimy hoi chantal,ga je dit nu erin lijmen???

groetjes jaimy
Hallo Jaimy,

Dat was ik inderdaad wel van plan ik heb dan ook alle benodigdheden bij liquid gold aangeschaft. En een bekende van mij gaat me begeleiden.

Jaimy als je nog tips hebt zijn ze welkom

Groetjes,

Chantal
__________________
Hallo, Ik ben Chantal vd Donk en ben gediplomeerd allround kapster met al meer dan 8 jaar praktijk ervaring. Ik ben gespecialiseerd in synthetisch haar, haarwerken en waxextensions en een SEMH gecertificeerd haarwerkster.

Laatst gewijzigd door Chantal vd Donk; 1 februari 2013 om 09:20
Chantal vd Donk is offline  
Oud 2 februari 2013, 15:29   #12
jaimy
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 april 2009
Locatie: noord-holland
Berichten: 28
Hoi Chantal,
de lijm van liquid gold gebruik ik voor de t-parting en niet om weaves mee vast te plakken!!!!!ik wil je dit ook echt afraden te gaan doen en snap het ook niet echt want als haarwerker moet je ook wel weten dat dit zeer schadelijk is..... het gaat mischien 1 x goed en daarna word het een drama,de lijm is hier niet voor bedoeld en zal ook gaan loslaten met wassen enzo en je hele haar gaat onder de lijmresten zitten,mischien moet je je hier eerst f in gaan verdiepen.Ik hoop ook echt dat je dit van mij aanneemt en denk dat als je dit wel gaat doen dat het geen goede reclame is voor je bedrijf.

groetjes jaimy
jaimy is offline  
Oud 5 februari 2013, 10:27   #13
Chantal vd Donk
SEMH erkend haarwerkster
 
Chantal vd Donk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 oktober 2010
Berichten: 101
Citaat:
hoi chantal,
Ja ik ben gespecialiseerd in hairweaving,al 10 jaar inmiddels.Ik vind de lijm en remover van liquid gold(bond-a-weave)de allerbeste tot nu toe en als je de remover ff 10 minuten goed laat intrekken haal je het er zo af

groetjes jaimy
O Jaimy,

Dan heb ik hebben we elkaar niet goed begrepen gezien ik dacht dat jij mij het advies gaf op mijn vraag welke lijm en remover geschikt zou zijn om weaves te plakken.

Voor het lijmen van een T-parting hebben we zelf zeer geschikte producten.
Hoe bevestig jij de weaves dan? Naai je deze vast aan een vlecht of gebruik je microringen?

Overigens leer je als haarwerkspecialiste ook hoe je een haarstuk kan verlijmen aan de cliënt zijn eigen haren met de track techniek en dit is zeer verantwoord en absoluut niet schadelijk.

Fijn dat het nu duidelijk is Jaimy, dan ga ik op zoek naar een andere techniek en dan lijkt mij de vlecht methode de veiligste en beste techniek?.

In afwachting van jou advies en met vriendelijke groetjes,

Chantal vd Donk
__________________
Hallo, Ik ben Chantal vd Donk en ben gediplomeerd allround kapster met al meer dan 8 jaar praktijk ervaring. Ik ben gespecialiseerd in synthetisch haar, haarwerken en waxextensions en een SEMH gecertificeerd haarwerkster.
Chantal vd Donk is offline  
Oud 5 februari 2013, 12:35   #14
latitia
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 oktober 2010
Berichten: 139
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaimy Bekijk bericht
snap het ook niet echt want als haarwerker moet je ook wel weten dat dit zeer schadelijk is..... het gaat mischien 1 x goed en daarna word het een drama,de lijm is hier niet voor bedoeld en zal ook gaan loslaten met wassen enzo en je hele haar gaat onder de lijmresten zitten,mischien moet je je hier eerst f in gaan verdiepen.Ik hoop ook echt dat je dit van mij aanneemt en denk dat als je dit wel gaat doen dat het geen goede reclame is voor je bedrijf.

groetjes jaimy
Helemaal met je eens Jaimy. Iedere haarwerker weet dat lijm funest is! En er is helemaal geen techniek van veilig gebruik voor je haar met lijm. Alles met lijm is schadelijk..

Hoelang weave jij al Jaimy?

Groetjes
latitia is offline  
Oud 5 februari 2013, 19:41   #15
jaimy
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 4 april 2009
Locatie: noord-holland
Berichten: 28
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chantal vd Donk Bekijk bericht
O Jaimy,

Dan heb ik hebben we elkaar niet goed begrepen gezien ik dacht dat jij mij het advies gaf op mijn vraag welke lijm en remover geschikt zou zijn om weaves te plakken.

Voor het lijmen van een T-parting hebben we zelf zeer geschikte producten.
Hoe bevestig jij de weaves dan? Naai je deze vast aan een vlecht of gebruik je microringen?

Overigens leer je als haarwerkspecialiste ook hoe je een haarstuk kan verlijmen aan de cliënt zijn eigen haren met de track techniek en dit is zeer verantwoord en absoluut niet schadelijk.

Fijn dat het nu duidelijk is Jaimy, dan ga ik op zoek naar een andere techniek en dan lijkt mij de vlecht methode de veiligste en beste techniek?.

In afwachting van jou advies en met vriendelijke groetjes,

Chantal vd Donk


hoi chantal

Ik ben niet zo goed met berichten kopieeren maar jij vroeg me:

-zette jij nu ook weaves??ik ben op zoek naar een goede lijm en remover,enig idee waar we dit kunnen krijgen??

Ik zag deze vragen apart van elkaar en dacht dat jij het nog over de t-parting had omdat ik je per priveberichten al had verteld dat ik geen interresse heb om je advies te geven over de weave bevestiging en geen workshops geef omdat ik hier niet achter sta.De weave-techniek is niet iets wat je er ff bij moet gaan doen als je het goed wilt doen en geen haar wilt beschadigen,maar dat heb ik je allemaal al uitgebreid verteld in privebericht.

groetjes
jaimy is offline  
Discussie gesloten


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:43.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Produced by Limelight Studios. Copyright © 2001-2024 Stichting HaarWeb.