Haarweb Forum  
Bijna 100.000 bezoekers p/mnd! Zie hier

Ga terug   Haarweb Forum > Alopecia Androgenetica > AGA - Algemeen

Reageren
 
Discussietools Discussie waarderen Weergave
Oud 30 juli 2013, 22:04   #1
Lovis
HaarWeb lid
 
Geregistreerd: 30 juli 2013
Berichten: 3
Welke dermatoloog?

Ik lees al jaren af en toe mee op dit forum, maar heb mij nu pas geregistreerd.
Ongeveer 10 jaar geleden is door een dermatoloog Alopecia Androgentica bij mij geconstateerd. Er werd Diane 35 en Androcur voorgeschreven, maar hier heb ik uiteindelijk vanaf gezien omdat ik niet zomaar iets wil gebruiken en er geen goed gevoel over had.

Destijds had ik vooral last van haaruitval op de typisch mannelijke plekken zoals de 'inhammen'. De laatste jaren ging het best goed en het laatste jaar groeiden er zelfs allemaal kleine haartjes!
Maar 2 maanden geleden heb ik na lang wikken en wegen om te stoppen met de Yasmin anticonceptiepil. Dit bleek een verkeerde beslissing, want sinds een week of twee valt mijn haar extreem snel uit...

Ik verlies min. 200 haren op een dag, overal kijk je nu door mijn haar heen en mijn staartje is de helft dunner geworden.
Omdat we in mei volgend jaar gaan trouwen en net druk bezig zijn onze dag vorm te geven en vast te leggen, is dit extra pijnlijk...

Door de bruiloft ligt er best veel druk op...Ik ben snel weer begonnen met de pil en iedere dag hoop ik dat de uitval zal stabiliseren, maar tot nu toe merk ik daar nog niets van.
Omdat ik mij nu niet goed een beeld kan vormen van hoe ik er in mei 2014 uit zou kunnen zien, twijfel ik nu soms of ik in mijn verwerking van wat er met mijn haar gebeurt wel ver genoeg ben om in mei weer lekker in mijn vel te kunnen zitten. En mijzelf een mooie bruid te kunnen voelen.

Daarom wil ik zo snel mogelijk stappen ondernemen en een afspraak bij een dermatoloog maken. Dit keer graag bij een dermatoloog die gespecialiseerd is in haarproblemen. Maar ik kan maar weinig namen van goede dermatologen vinden op internet.
Weten jullie een goede dermatoloog? Liefst binnen de driehoek Rotterdam-Utrecht-Breda, maar reizen vind ik ook niet erg.

Verder is het hopen dat de uitval stabiliseert zodat een haarstukje voldoende zal zijn om toch een mooie bruid te kunnen zijn in mei.
Lovis is offline   Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave Geef een waardering voor deze discussie
Geef een waardering voor deze discussie:

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:22.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Produced by Limelight Studios. Copyright © 2001-2024 Stichting HaarWeb.