Haarweb Forum  
Bijna 100.000 bezoekers p/mnd! Zie hier

Ga terug   Haarweb Forum > Mededelingen > Mededelingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
Oud 24 december 2013, 14:23   #1
Webmaster
Your friendly webmaster

 
Webmaster's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 mei 2001
Locatie: HaarWeb City
Berichten: 1.794
Geslacht:
Code of Ethics HaarWeb

Code of Ethics HaarWeb

HaarWeb is een 100% onafhankelijk platform voor en door lotgenoten met haarproblemen. Om deze onafhankelijkheid te allen tijde te kunnen waarborgen werken wij sinds de oprichting van HaarWeb op basis van onze stricte ethische richtlijnen. Deze zijn als volgt:


Sponsoring

Wij staan het niet toe dat bedrijven uit de haarbranche HaarWeb sponsoren. Dit om te voorkomen dat deze bedrijven daar iets voor terug willen zien c.q. invloed willen uitoefenen op (de inhoud van) HaarWeb. Wij maken een duidelijk onderscheid tussen sponsoring en adverteren.


Adverteren

Adverteren is wél mogelijk op HaarWeb. Uitsluitend op duidelijk afgebakende gebieden op HaarWeb is het mogelijk voor een bedrijf uit de haarbranche om hun diensten/producten onder de aandacht van onze leden en bezoekers te brengen. Een adverteerder heeft geen enkele invloed op (de inhoud van) HaarWeb en onze leden hebben te allen tijde een 100% vrije meningsuiting, ook over de bedrijven die op ons platform adverteren. De advertentie-inkomsten maken het voor ons mogelijk HaarWeb in de lucht te houden en te blijven runnen.


Commerciële activiteiten

Om alle vormen van (of ook maar de schijn van) belangenverstrengeling te voorkomen, ontplooit HaarWeb als platform/stichting geen commerciële activiteiten in de haarbranche. Dit betekent dat wij géén producten verkopen op onze site, dat geen van onze medewerkers (Moderators en Webmaster/eigenaar) commerciële banden -in welke vorm dan ook- heeft c.q. mag hebben met bedrijven in de haarbranche.


Vrijheid van meningsuiting

HaarWeb is opgericht om mensen/lotgenoten een stem te geven en met elkaar in contact te brengen om ervaringen uit te wisselen over haarproblemen en de oplossingen daarin (zie hier voor meer achtergrondinformatie over de oprichting van HaarWeb). Om dit mogelijk te maken, geven wij onze leden het recht op 100% vrije meningsuiting. HaarWeb heeft een grote invloed, zowel op onze leden en bezoekers, als bedrijven in de haarbranche. Dit blijkt o.a. uit feit dat onze vaste/actieve adverteerders 50% van hun inkomsten via HaarWeb ziet komen. De invloed van HaarWeb werkt ook de andere kant op: als bedrijven hun werk niet goed doen, zal dit vroeg of laat ook naar voren komen in de discussies op onze forums. Dat niet elk bedrijf hierop zit te wachten, blijkt uit het feit dat (Stichting) HaarWeb sinds de oprichting meerdere malen is gedreigd met een rechtszaak als wij er niet voor zouden zorgen dat negatieve berichtgevingen van onze leden over bepaalde firma's (niet geheel onopvallend allen werkzaam in de haarwerken-branche) verwijderd zou worden. In al deze gevallen heeft Stichting HaarWeb geweigerd de negatieve ervaringen met de desbetreffende firma's te verwijderen van HaarWeb. Met succes (wij hebben de Nederlandse wet ook aan onze zijde). Wij staan achter onze leden en onze doelstellingen en zullen te allen tijde onze onafhankelijkheid en objectiviteit blijven waarborgen.


Privé-berichten

Al onze geregistreerde leden kunnen gebruik maken van het privé-berichten systeem op HaarWeb, wat het mogelijk maakt om buiten de publieke forums om en zonder je persoonlijke emailadres te delen, met elkaar te communiceren 'in private'. Om de privacy van onze leden te waarborgen, hebben zowel de Moderators en Webmaster géén toegang tot de inhoud van deze berichten. Hier is 1 uitzondering op: op het moment dat je -om voor reden dan ook- een ongewenst/ongepast privé-bericht ontvangt van een mede HaarWeb-lid, dan kun je dit melden via 'Report Private Message'. Op dat moment wordt de inhoud van het desbetreffende bericht automatisch doorgestuurd naar het HaarWeb Support Team (Moderators en Webmaster), zodat er gepaste maatregelen genomen kunnen worden.

---
(eventuele feedback hierover kun je kwijt in: Feedback m.b.t. Code of Ethics HaarWeb)
__________________
Webmaster
HaarWeb oprichter en webmaster
www.haarweb.nl

HaarWeb | De support-site voor en door lotgenoten met haarproblemen in Nederland en België

Huishoudelijk Reglement (Richtlijnen/Privacy/Disclaimer)
Code of Ethics

-----------------------------------------------------------------------
You can be helping many people, but if you are not helping yourself,
you have missed the one person you were born to heal.'

~Alan Cohen
-----------------------------------------------------------------------

Laatst gewijzigd door Webmaster; 24 december 2013 om 14:43
Webmaster is offline  
Discussie gesloten

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Produced by Limelight Studios. Copyright © 2001-2024 Stichting HaarWeb.